Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Dam avslöjar: E-Types och Melinda Jacobs lycka i relationen – har flyttat ihop!

02 nov, 2022, 12:34 
Martin E-type Eriksson och Melinda Jacobs

Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson har flyttat in ihop.

Annons
6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Svensk Damtidning kunde tidigare i år avslöja att familjehemsmamman Melinda Jacobs och artisten Martin ”E-type” Eriksson är ett par. I augusti meddelade dessutom paret att de väntar sitt första gemensamma barn.

Däremot har beoendesituationen inte varit optimal. Martin Eriksson har sin bas i Stockholm och Melinda sin bas i Vadstena. Att leva som särbos mitt under en graviditet har inte varit helt lätt.

– Jag försöker vara till hands och följa det humör hon har, men jag hade önskat att vi bodde i samma stad. Vi ska få ihop det, men det är en bit kvar. Jag kan känna på kvällarna när det är tufft, att jag inte är med, det är lite ångest faktiskt, att jag inte hjälper till mer, sa Martin i Efter Fem.

Annons

Melinda Jacobs och Martin Eriksson har flyttat ihop

Men nu kan Svensk Damtidning avslöja att Martin Eriksson flyttat in hos Melinda Jacobs. Från och med nu utgår hon och Martin från Vadstena, ett beslut som fattades nyligen.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, säger Melinda Jacobs till Svensk Damtidning.

Martin ”E-type” Eriksson och Melinda Jacobs
E-type och Melinda Jacobs har flyttat ihop.

Foto: TT

Annons