Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Ulf Kristerssons svar om hedersuppdraget – efter E–types bebisbesked

13 okt, 2022, 15:00 
Ulf Kristersson om hedersuppdraget till E–types barn – efter goda vänskapen
Foto: TT/ Instagram

Blir det Ulf Kristersson som får äran?

Annons
Här är partiledarnas partners!Brand logo
Här är partiledarnas partners!

En potentiell kandidat för det hedersfulla uppdraget som...

Partiledaren Ulf Kristersson och artisten E–type skulle absolut hälsa på varandra på stan. De är vänner sedan en tid tillbaka. De träffades genom Melinda Jacobs, E–types flickvän.

E–type och Melinda väntar som Svensk Damtidning tidigare skrivit om barn tillsammans. Något som E–type till slut knappt trodde han skulle vara med om i livet:

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, har Martin ”E-type” Erikson sagt om sitt kommande föräldraskap.

Annons

Umgås privat med Kristersson

Melinda har tidigare berättat om vänskapen med Ulfs familj. Hon förklarar mer om det när hon pratar med Allas.

– Jag är helt opolitisk i de frågor jag kämpar för. Men däremot umgås jag privat med Ulf och hans familj. Jag tycker väldigt mycket om hans fina fru Birgitta. Men det har alltså ingenting med mina politiska åsikter att göra, vi pratar aldrig politik när vi ses, har Melinda sagt om vänskapen med politikern.

E–type har varit tydlig med att han gärna ser ett regeringsskifte efter valet:

– Det är dags för ett regeringsskifte. Inte bara för att det kommer närmare min politik, utan för att ledningen i Sverige måste förändras. Hade Ulf haft åtta år på sig och det såg ut som det gör nu så hade jag sagt samma sak, det här går inte. Då hade jag röstat på sossarna, säger han i en intervju med Svenska Dagbladet.

Kristersson svarar på frågan om E–types bebis

Eftersom att både Melinda och Martin varit offentliga med att de är goda vänner till Kristersson har det börjat spekuleras kring om partiledaren kommer att bli deras kommande barns gudfar.

– Det är nog frågor som ska ställas till Martin och Melinda, säger en skrattande Ulf Kristersson till Nyheter24 när han får frågan.

Ulf får en följdfråga kring hur erbjudandet skulle kännas:

– Jag tänker inte gå in på deras privata saker, utan det får du fråga dem om istället, säger Ulf Kristersson då till sajten.

Foto: TT/ Instagram.

Annons