Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Busch återförenad med ex-maken – fyra år efter uppbrottet

06 jun, 2023, 10:00 

Nu syns Ebba Busch och ex-maken Niklas Thor vid varandras sida igen!

Annons

För fyra år sedan gick de skilda vägar. Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch och Niklas Thor kom med det trista beskedet 2019 – efter åtta år som gifta. Under sin tid tillsammans hade de fått barnen Elise och Birger ihop.

5 saker du inte visste om Ebba BuschBrand logo
5 saker du inte visste om Ebba Busch

De träffades första gången via bekanta. Sen tog Niklas Thor flyttlasset till Norrköping och det tog ett tag innan de sågs igen, har Ebba Busch förklarat för tidningen Amelia.

– Nästa gång var i slutet av 2009, jag spanade in Niklas på ett kafé i Uppsala och gick fram på ren impuls och sa: ”Niklas Thor, det var länge sen!” Vi började prata och slutade inte förrän fiket stängde.

Ebba Busch och Niklas Thor
Ebba Busch och Niklas Thor gick skilda vägar 2019 – efter åtta år som gifta.

Niklas Thors ord om Ebba Busch

Trots att kärleksrelationen tog slut för fyra år sedan, har Ebba Busch och Niklas Thor fortsatt att vara väldigt goda vänner. Det är kanske inte så konstigt eftersom de faktiskt har barn tillsammans.

Annons

Ett bevis på den goda relationen inträffade i samband med Mors dag, när Niklas bestämde sig för att dela med sig av sina åsikter och tankar om Ebba Busch som mamma.

"Grattis på Mors Dag världens bästa Ebba Busch! Vi har diskuterat här på morgonen och kommit fram till att det finns noll komma noll andra som vi önskar var Birgers och Elises mamma. Tack!" skrev han på Instagram.

Nya mötet mellan Ebba och Niklas

Under åren har de även synts flera gånger tillsammans. På Instagram har Ebba Busch bland annat visat när Niklas Thor och barnen umgås med varandra, något som även vittnar om deras vänskap.

Och nu har de träffats igen! Den här gången är det Ebba som delar med sig av privatbilder från veckan som varit, där Niklas Thor haft en viktig roll som ”fotbollspappa” till parets ”fotbollsson”.

”Ex-fotbollsspelare och ex-fotbollsfru”, skriver även Ebba och anspelar på att hon och Niklas inte längre är ett par.

Foto: TT/Instagram

Annons