Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas Thors glädjebesked med Ebba Busch – nästan 4 år efter skilsmässan

29 maj, 2023, 09:00 

Nu uttalar sig ex-maken Niklas Thor.

Annons

Det har gått snart fyra år sedan vice statsminister Ebba Busch separerade från Niklas Thor. Efter att ha sagt "ja" till varandra 2013, kilade de stadigt i dryga sex år innan de gick skilda vägar.

Nu uttalar sig Niklas om Ebba Busch och familjelivet – efter fyra år.

5 saker du inte visste om Ebba BuschBrand logo
5 saker du inte visste om Ebba Busch

Så träffades Ebba Busch och Niklas Thor

Ebba och Niklas vägar korsades för första gången i tidig ålder, utan att någon romans tog fart. Det var först ett par år senare i Uppsala, där Ebba nu också bor, som de träffades av Amors pilar.

– Jag spanade in Niklas på ett kafé i Uppsala och gick fram på ren impuls och sa: ”Niklas Thor, det var länge sen!” Vi började prata och slutade inte förrän fiket stängde, har hon berättat för Amelia.

Annons

Innan skilsmässan som meddelades i december 2019, fick ex-paret två barn ihop, Elise och Birger. I fjol gjorde de sitt första offentliga framträdande ihop sedan skilsmässan, när de gästade de Malou von Sivers i programmet Malou möter.

Ebba Buschs och Niklas Thors glädjebesked efter skilsmässan

Trots uppbrottet har de synts ihop då och då, och visat att de bibehållit en fin relation för barnens skull. Och nu, i anslutning till mors dag, kommer Niklas Thor och Ebba Busch med ett glädjebesked relationen – fyra år efter skilsmässan.

Deras relation är nämligen fortsatt oerhört fin, och de visar att det går alldeles utmärkt att vara vän med ett ex. Se bara på den otroliga hyllning som Niklas publicerade till Ebba:

"Grattis på Mors Dag världens bästa @buschebba ❤️Vi har diskuterat här på morgonen och kommit fram till att det finns noll komma noll andra som vi önskar var Birgers och Elises mamma. Tack!" Skriver han.

Annons
Ett foto från Ebba Buschs Instagram-story där hon repostat ett foto från ex-maken Niklas Thor med texten "Grattis på Mors Dag världens bästa @buschebba ❤️Vi har diskuterat här på morgonen och kommit fram till att det finns noll komma noll andra som vi önskar var Birgers och Elises mamma. Tack"

Ebba har en hyllning tillbaka till ex-maken.

"Tack till @niklast för att du hjälpt barnen att få till ett firande"

En skärmdump från Ebba Buschs Instagram-story på Mors dag presenter

Foto: TT

Annons