Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh splittras efter tv-bilderna

23 jan, 2024, 15:00 
Pernilla Albinsson
Superparets framtid i Alla mot alla förändras – nu ska de tävla mot varandra.
Annons

Den elfte säsongen av Filip och Fredriks program Alla mot alla är under inspelning. Den nya säsongen kommer med en del förändringar.

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Då de ibland haft svårt att få deltagare att våga ställa upp i programmet har de valt att återanvända gamla deltagare i den nya säsongen. Twisten dock, är att ingen får tävla med någon de tävlat med tidigare.

– Tänk dig att vinnare som Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh är med. Även Lotta Lundgren och Erik Haag. Men superparen får inte tävla med varandra utan i helt nya konstellationer och blir plötsligt rivaler, säger Filip Hammar till Expressen.

Tidigare vinnarparet tvingas separera

I säsong fyra parades Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow ihop och har varit en stor tittarfavorit sedan dess. På Instagram brukar de båda lägga upp hyllningar för att visa hur mycket de tycker om varandra.

Annons

"Det har varit sex säsonger med @ebbavonsydow med både triumfer (Globen!!) och en del motgångar. Vi kompletterar varandra bra i självhat vid missar och att det bara handlar om att vinna", skrev Olof Lundh på Instagram i oktober.

Även Ebba la ut ett inlägg till Olof inför finalen för den senaste säsongen.

"Vi HAR faktiskt väldigt, väldigt roligt också - även om det inte alltid syns", skrev hon till en bild på henne och Olof.

Svartsjuka när nya par bildas

De nya paren har enligt programledaren bidragit till avundsjuka och svartsjuka under inspelningar. Han berättar att det syns att det händer något när par som tidigare tävlat tillsammans nu möter varandra i de nya konstellationerna.

– Jag tror att de egentligen vill glädjas med sin tidigare partner, men det går fort från att ”Vi har tävlat ihop och jag älskar dig” till ”Nu jävlar ska jag spöa dig!”. Titta bara på Olof och Ebba som varit så tighta tidigare och nu helt plötsligt inte alls unnar varandra segrar längre, säger Filip.

Foto: TT, Instagram/ebbavonsydow

Annons