Edward Bloms sjukdomskamp – obehagliga bilden visar

Edward Bloms sjukdomskamp – obehagliga bilden visar

Edward Blom berättar själv om sjukdomskampen på Instagram.

Edward Blom brukar gå under epitetet ”livsnjutare”, men den kulinariska profilen har ett bagage som rymmer flera titlar: Gastronom, författare och kulturhistoriker.

Så träffade Edward Blom kärleken Gunilla
0:36

Efter reklamen: Så träffade Edward Blom kärleken Gunilla

(0:36)

Slå på ljud

Med åren har det blivit mycket jobb, med press och stress, och ibland säger kroppen ifrån. I vintertider råder influensatider och Edward Blom har dessvärre inte undkommit sjukdomen.

Edward Blom om sjukdomen

Instagram skriver han själv om den tuffa sjukdomskampen och berättar att hans kropp just nu genomgår stora smärtor som han behandlar med medicin.

”Har fått influensan, gör ont överallt. Synd om mig! Och då jag tagit paracetamol är det ingen ide att ni tipsar om konjak, kombinationen är en leverdödare. Borde kanske valt konjaken istället för värktabletten...”, skriver gastronomen.

Edward Bloms medicin

Ja, det krävs en hel del medicin för att orka med besvären. I ett annat inlägg visar Edward Blom upp ett nattduksbord som är fullproppat med olika produkter.

”Krasslig. När jag tittar på nattduksbordet känner jag mig lite som en karaktär i en Woody Allen-film ... Stjärnaniste i thermosen”, skriver Edward Blom.

Edward Blom sjuk – vädjar nu om hjälp

I kommentarsfältet är det många som uttrycker sitt stöd.

”Koka kort vatten färsk ingefära honug lite citronsaft. Honung tål inte hög värme. Lagom ljummet och lent för hela kroppen som en smekning. Kryakram”, skriver en person.

”Krya på dig nu… sjuklingen… usch för influensan”, skriver en annan.

”Krya på dig Edward!”, skriver telefonoperatören Telia.

Foto: TT