Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Edward Bloms sjukdomskamp – obehagliga bilden visar

07 feb, 2023, 18:00 

Edward Blom berättar själv om sjukdomskampen på Instagram.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Edward Blom brukar gå under epitetet ”livsnjutare”, men den kulinariska profilen har ett bagage som rymmer flera titlar: Gastronom, författare och kulturhistoriker.

Så träffade Edward Blom kärleken GunillaBrand logo
Så träffade Edward Blom kärleken Gunilla

Med åren har det blivit mycket jobb, med press och stress, och ibland säger kroppen ifrån. I vintertider råder influensatider och Edward Blom har dessvärre inte undkommit sjukdomen.

Edward Blom om sjukdomen

Instagram skriver han själv om den tuffa sjukdomskampen och berättar att hans kropp just nu genomgår stora smärtor som han behandlar med medicin.

Annons

”Har fått influensan, gör ont överallt. Synd om mig! Och då jag tagit paracetamol är det ingen ide att ni tipsar om konjak, kombinationen är en leverdödare. Borde kanske valt konjaken istället för värktabletten...”, skriver gastronomen.

Edward Bloms medicin

Ja, det krävs en hel del medicin för att orka med besvären. I ett annat inlägg visar Edward Blom upp ett nattduksbord som är fullproppat med olika produkter.

”Krasslig. När jag tittar på nattduksbordet känner jag mig lite som en karaktär i en Woody Allen-film ... Stjärnaniste i thermosen”, skriver Edward Blom.

Annons

I kommentarsfältet är det många som uttrycker sitt stöd.

”Koka kort vatten färsk ingefära honug lite citronsaft. Honung tål inte hög värme. Lagom ljummet och lent för hela kroppen som en smekning. Kryakram”, skriver en person.

”Krya på dig nu… sjuklingen… usch för influensan”, skriver en annan.

”Krya på dig Edward!”, skriver telefonoperatören Telia.

Foto: TT

Annons