Misstaget – Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan

lars lerin junior

Karin Trnblom/TT
Under måndagen slog nyheten om Lars Lerin och maken juniors skilsmässa ned som en bomb, men det hela var bara ett stort misstag.

'För bara någon månad sedan fick vi se Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin dansa tillsammans i tv-rutan när Lars satt som julvärd i SVT.

Lars Lerin och Juniors skilsmässoansökan var ett misstag

Så plötsligt slog nyheten att Lars Lerin lämnat in skilsmässoansökan till Värmlands tingsrätt ned som en bomb, något Expressen var först med att rapportera. Men det hela var bara ett stort misstag, berättar Lars Lerin för NWT, och han har dragit tillbaka sin ansökan.

lars lerin junior

Lars Lerin bjöd in svenska folket i sina liv i programmet Lerins Lärlingar i SVT.

Fredrik Sandberg/TT

Även Junior förklarar det hela som ett misstag.

– Va? Vem säger det? Herregud, nej, vi mår bra här hemma. Vi hade bråkat lite för några dagar sedan men nu är vi vänner, säger han och skrattar när Aftonbladet ringer upp honom.

Han säger att paret ”inte kom överens” om något i förra veckan. Men att en skilsmässoansökan lämnats in måste vara ett misstag, säger han.

– Vi bråkar ibland som alla andra par gör, speciellt nu under corona tror jag. Och det är mörkt och lite kallt. Men jag mår bra, jag älskar honom och vi skojar med varandra. Vi ska inte skiljas, säger han.

LÄS MER: Lars Lerin – här är hans äktenskapsförord med Junior

Lars Lerin och Junior blev ett par 2010 och har sönerna Rafael, 5,5, och Gabriel, 3, som Juniors biologiska barn med en brasilianska, tillsammans då Lars har adopterat pojkarna.

– Jag hade aldrig trott att jag skulle få barn. Det var inte aktuellt någon gång under mitt liv innan jag träffade Junior. Jag kunde ju inte ens ta hand om mig själv på den tiden, så det fanns över huvud taget inte i mina tankar att jag dessutom skulle ha ett barn att ansvara för. Men när Junior började prata om sin längtan efter att bli förälder kände jag att jag ville samma sak som han, har Lars tidigare sagt till Svensk Damtidning.

LÄS MER: Lars Lerin berättar – var nära att förlora allt: "Sprang panikslagen"