Efter Abba-Björns kärleksbesked – nu får han ett tufft bakslag

Efter Abba-Björns kärleksbesked – nu får han ett tufft bakslag

Björn Ulvaeus står inför tuff utmaning.

5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus
0:47

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus

(0:47)

Slå på ljud

I februari i år meddelade ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus, 77, att han och hustrun Lena bestämt sig för att skilja sig, efter 41 år som gifta.

"Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans", sa ex-paret via Ulvaeus talesperson då.

Ex-frun Lena bryter tystnaden – efter Björn Ulvaeus bild med nya kärleken

Och nu, fem månader senare, visar Björn upp sin nya kärlek Christina Sas, på premiären av Pippi på Cirkus på tisdagskvällen. Detta var Hänt först med att rapportera om.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, säger han till sajten Hänt.

Björns tuffa beslut efter kärlekslyckan med Christian Sas

Men nu verkar det som att Björn Ulvaeus har fått nya huvudbryn. Det var i augusti i fjol som Abba-stjärnan och EQT-grundaren Conni Jonssons Pophouse köpte företaget Perfect Day media – grundat av systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman. Det efter Widell och Schulman haft flera tuffa år i koncernen.

Sanningen om Björn Ulvaeus nya kärlek Christina Sas – har ett förflutet som kollegor

Bakslagen, med bland annat en konkurs för bolaget Daisy grace, var det som ledde till att samtliga verksamheter samlades i en och samma koncern. För att leda nysatsningen rekryterades Karolina Roslund som vd.

Ett år efter att de nya ägarna klivit in i bolaget lämnar nu alltså Roslund sin post, vilket skapar nya funderingar för Björn Ulvaeus. Det rapporterar Breakit.

Perfect Day står bland annat bakom framgångsrika podcast så som ”Alex & Sigge”, ”Ursäkta! och ”Fredagspodden”. I sitt stall har man även ”Fördomspodden” samt ”When we were kings”.

”Efter samtal och en kort process stod det klart att styrelsen och jag har olika syn på hur Perfect Day Media ska utvecklas framöver. Bolaget är inne i en spännande tillväxtfas och jag vill understryka att detta sker i samförstånd och att jag, Pophouse och de tidigare ägarna Hannah och Amanda skiljs som vänner. Det har varit fantastiskt kul och lärorika år”, säger Karolina Roslund själv om beslutet till Breakit.

Nu hoppas vi att Björn Ulvaeus och kompani löser det här så smidigt som möjligt så att Björn kan njuta med sin nya kärlek tillsammans med Christina Sas!