Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter alla vändor – här dyker Dominika Peczynski upp på vita duken

22 jul, 2022, 16:00 
AvSimon Holm Stålhand

Visar upp okända (?) talangen!

Annons
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”Brand logo
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”

Det har varit många och tvära svängar kring Dominika Peczynski och Anders Borgs äktenskap den senaste tiden. De hade ett fyra år långt äktenskap och de valde att skilja sig tidigare i sommar.

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid.", skrev hon på sin Facebook.

Men sedan har det tvärvänt – och skapat en stor förvirring. Dominika säger till sajten Stoppa pressarna att hon vill fortsätta leva med Anders, men under andra förutsättningar:

– Jag vill fortfarande vara ihop med honom, men inte som hans fru – utan hans tjej, säger Dominika enligt sajten.

Så just nu är de inte gifta, men kilar alltså stadigt som pojkvän och flickvän.

Dominika visar upp skådespelartalangen

Under torsdagen visade även Dominika Peczynski upp att det går bra i karriären också. Hon har nämligen en liten roll i filmen från 2021, Dancing Queens som går att streama på Netflix. Hon spelar rollen som Danuta som kommer från Polen. I scenen som hon la upp på Instagram ser man henne stå bakom en receptionsdisk.

Annons

Filmen handlar om en dansare som får jobb som städare på en nedgången dragklubb och drömmer om att få delta i föreställningarna när en koreograf får upp ögonen för hennes talang.

"Skojig scen från filmen Dancing Queens av Helena Nutley. Den finns på Netflix och jag är med på ett hörn som Danuta från Polen.", skriver hon under videoklippet på Instagram.

Det är, enligt filmsajten IMDB, Dominikas första jobb som skådespelare. Men det betyder inte att hon är ovan framför kameran. Hon har ju en lång erfarenhet av det musikaliska med tanke på hennes framträdande roll i Army of Lovers.

Annons