Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter deltagandet - Peg Parnevik vägrar se programmet: ”Bara Ångest"

03 aug, 2023, 13:30 
Samuel Björn
Peg Parnevik
Till hösten är det dags för ännu en säsong av det populära programmet Så mycket bättre.
Tiden efter inspelningen med TV4 var tuff för artisten - nu tänker hon inte se programmet.
Annons
Lär känna Peg Parnevik!Brand logo
Lär känna Peg Parnevik!

Under sommaren har ännu en säsong av det populära programmet Så mycket bättre spelats in på södra Gotland.

En av artisterna som var med under inspelningen var Peg Parnevik, nu berättar hon dock att hon inte kommer vara en av de som bänkar sig i tv-soffan vecka in och vecka ut när det sänds senare i höst.

Pär Wiksten kan inte sluta gråta

Förutom Peg kommer bland annat Eagle-Eye Cherry, Lasse Holm och Pär Wiksten delta i årets säsong. Den senast nämna berättade tidigare i sommar att han haft ett stort problem under inspelningen av programmet - The Wannadies-sångaren kan nämligen inte sluta gråta.

I en intervju med Aftonbladet berättar Pär att allt började för 15 år sedan, när han gifte sig med sin fru Christina Wiksten. Innan grät sångaren aldrig men sedan dess har han inte kunnat sluta.

Pär Wiksten
Så mycket bättre blir oftast ett känslofyllt program, både för artisterna på plats och för tittarna hemma i tv-soffan.

Hans fru tror att det finns vissa ord så som "betyder" och "viktigt" som triggar igång hans gråtande. Det har varit så illa att han inför inspelningen varnar produktionen för fenomenet samt att han förklarat att de inte ska tycka synd om honom då han egentligen inte känner sig särskilt ledsen.

Annons

– Det är som att jag får en jävla störning. Ni fattar, det är ju irriterande(...).Så jag kanske måste gå till nån slags terapeut för att jobba bort det här. Det verkar vara någon länk mellan vissa ord och enorma känsloflöden, säger han till Aftonbladet.

Peg Parnevik kommer inte att titta

En annan som var känslosam under inspelningen var Peg Parnevik.

– Alla som var där delade med sig av så stora känslomässiga saker, allt från självmord, panikångest, föräldraskap, ätstörningar till kärlek. Det var så mycket hela tiden. Jag kände bara, jävlar. Jag har inte pratat om så här djupa saker med någon. Inte på den här nivån där alla sitter och gråter, säger Peg till Nöjesguiden.

Så mycket bättre
Ännu en höst, ännu en säsong med talangfulla artister som gör fantastiska låttolkningar i Så mycket bättre.

Det hela blev en väldigt speciell upplevelse för Peg, en väldigt givande men också påfrestande tid.

– Det är verkligen det bästa men också det jobbigaste jag någonsin gjort. När jag åkte därifrån tog det mig två dagar att landa, jag kunde inte prata med någon och kände mig helt konstig. Det kändes som att jag hade levt ett helt annat liv. Allt blev som en feberdröm, typ, är det här ens på riktigt?

Annons

Att uppleva detta en gång räckte gott och väl för Peg som berättar att inte kommer slå sig ner för att ta del av hela upplevelsen en gång till i tv-soffan senare i höst.

– Jag tänker kolla på första avsnittet, inte mer, haha. Man får ju bara ångest. Jag har gråtit i tv innan och det lever kvar på Youtube. Över en miljon visningar när jag fulgråter i en bil. Jag behöver inte se det igen tror jag, haha. Jag har gråtit så mycket på Gotland att det inte finns några tårar kvar. Så det är lugnt för mig, ett avsnitt, sen är ”we good”, säger hon till Nöjesguiden.

Annons