Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter frånvaron: Efter fem-profilen bekräftar babylyckan i direktsändning

21 sep, 2022, 17:00 

Den omtyckta programledaren kom med en underbart besked!

Annons
Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Efter fem har trots sin relativt korta tid i rutan redan kommit till att bli ett oersättligt inslag i mångas vardag. Aktualitetsprogrammet, som bland annat Tilde de Paula Eby var med och drog igång har till och med fått priser för sina insatser!

Nu råder det glädjeyra på redaktionen ännu en gång, men det är inget första pris som står för lyckan – det är något ännu bättre!

Orden om kollegan

I studion ser vi frekvent Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximillian Artell. Gänget har snabbt vuxit ihop och blivit ett riktigt framgångsrecept i tv-rutan. Men när man jobbar så nära, och intensivt, är det inte alltid det sker utan friktion...

I ett klipp som TV4 publicerar får Tilde frågan om när hon senast var grinig på sina kollegor, och hon svarar först skämtsamt att det aldrig hänt. Men sedan ångrar hon sig, det har visst hänt.

– Nej men, Anna, Henrik, Max, Axel... Nej jag har inte varit grinig på dem. Eller, den enda gången jag har varit grinig på Axel det var när han.. han kan ibland vara lite självkritisk, och då har jag faktiskt sagt till honom att "Nu får du faktiskt sluta! Vi sänder live två timmar varje dag!" säger hon i klipppet.

Annons

Ja, till och med irritationen verkar vara sprungen ur en kärlek, så man kan lugnt säga att kollegorna trivs i varandras sällskap.

Försvann från rutan – blev pappa

Den uppmärksamma tittaren har noterat att ett ansikte lyst med sin frånvaro på sistone, och det handlar om Maximillian Artell. Nu berättar gänget i studion varför, han har blivit pappa!

I sändning berättar Tilde att många tittare hört av sig och undrat hur det är med Max, och Axel Pileby fyller i att Max och sambon Julia blivit föräldrar. Paret har fått en liten dotter!

De berättar att han är tillbaka nästa vecka, efter att ha varit hemma med sin nya familj ett tag. Och visst gäller det att passa på och njuta av babybubblan!

Maximillian och lilla dottern!

Foto: Instagram, Skärmdump/TV4

Annons