Efter kärleksbeskedet med Tareq Taylor - PT-Fias avslöjande om relationen med exet

11 maj, 2022, 05:30 
Tareq Taylor och Sofia "PT-Fia" Ståhl

Nu avslöjar Sofia "PT-Fia" Ståhl detaljer om relationen med sitt barns pappa.

Annons

Tareq Taylor och Sofia Ståhls kärleksresa verkar gå som på räls. Efter att paret gick ut med sin romans tidigare i år har vi fått följa relationen på nära håll, inte minst på Sofias blogg.

För Tareq har livet tagit sig en ganska drastisk vändning, förutom att han fått en ny flickvän, har han också blivit bonuspappa till Sofias dotter! Och nu väljer Sofia att avslöja hur relationen med sitt ex egentligen ser ut idag...

Tareqs relation till bonusdottern

Det nya livet som bonuspappa verkar Tareq sköta med briljans. Sofia har som sagt en blogg, där hon flitigt delar med sig av glimtar från vardagen.

Recept.se Nyhetsbrev

För ett par veckor sedan fick vi se hur Tareq och dotterns relation faktiskt ser ut, när Sofia uppdaterade med foton från sin helg. Bonuspappan och fyraåriga Edith gick hand i hand på en strand, och en lycklig Sofia satte ord på känslorna:

”Saker faller på plats och landar mer och mer. Har känt mig genuint glad i flera dagar och det var ett bra tag sedan sist. Ljuvlig helg med Edith och Tareq. ” Skriver hon på bloggen.

AnnonsPT-Fia om varannan vecka-livet

I en intervju med Mama berättar Sofia nu om den verkliga relationen med dotterns pappa. Hon berättar bland annat att hon lever ett varannan vecka-liv, och har dottern Edith på halvtid. Hon får frågan hur det fungerar för henne och ex-partnern.

– Bra, utifrån att en separation och skilsmässa alltid är svår. Det går inte att komma ifrån att det är massor av olika känslor och sorg och att alla påverkas på olika sätt av det. Sen så har jag och min ex-man samarbetat väl och Edith har inte upplevt några konflikter oss emellan, säger hon till Mama.

Sofia och sitt ex har alltså försökt sätta dottern i första rummet, och även om det skötts bra, berättar hon att det inte varit en friktionsfri skilsmässa.

– Vi har hjälpt varandra så mycket vi har kunnat, och vi träffas regelbundet när vi hämtar och lämnar vissa dagar. Så jag vill ge oss tacksamhet för hur vi hanterar det. Har vi behövt prata om jobbiga saker så har vi tagit det över telefon när hon har somnat, inte framför henne. Det betyder inte på något sätt att det varit en happy clappy-skilsmässa, men jag uppfattar det som att hon varit ganska välbehållen, säger hon i intervjun till Mama.

Foto: TT

Annons