Efter kärlekslyckan! Lotta Engberg avslöjar stort beslut med Doktor Mikael

Efter kärlekslyckan! Lotta Engberg avslöjar stort beslut med Doktor Mikael

Lotta Engberg och Mikael Sandströms relation tar en vändning efter parets beslut.

Allt om Lotta Engberg!
Slå på ljud

För drygt två år sedan fick Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström upp ögonen för varandra, och i dag är de kärare än någonsin. Ja, till och med så pass att de i princip varit oskiljaktiga sedan deras första dejt sommaren 2020.

Som många par njuter de av varandras sällskap under lediga dagar, men på senare tid har Mikael börjat dyka upp i rutan med Lotta.

Kommer kärleksparet börja arbeta sida vid sida måntro? Det får tiden utvisa, men på nyår får vi se dem i Bingolotto tillsammans – sedan väntar något som de sett fram emot!

Mikael Sandströms nya roll i Bingolotto – med Lotta Engberg

Lotta och Stefan Odelberg kommer som vanligt programleda den fyra timmar långa uppesittarkvällen på nyårsafton, och Mikael kommer vara på plats hela kvällen.

Mikael har ju som bekant varit husläkare i Nyhetsmorgon i över tio år, och även i andra sammanhang delar han med sig av sin kunskaper inom medicin och sjukvård. Men denna gång sticker ämnet ut något.

– I år ska han prata om nyårslöften, som kan vara ett krångligt dilemma. Men han kommer att komma med knep och knåp, för hur man ska nå sitt mål oavsett om det är ett nyårslöfte eller ett annat mål, berättar Lotta för Expressen.

Lotta har själv haft svårt att lyckas uppnå fjolårets nyårslöften.

– Mikael är klar med sitt, men inte jag. Inte om man ska uppfylla hans kriterier i alla fall...

Lotta Engbergs och Mikael Sandströms lycka

Uppesittarkvällen tar slut när klockan slår över till 2022. Och för Lotta och Mikael innebär det att de får uppleva något nytt tillsammans, nämligen att fira in det nya året i deras gemensamma hem.

– Förra året åkte vi till ett hotell och sov efteråt. Han bodde ju i Hallstahammar då. Men nu ska vi åka hem i stället, säger hon.

Det var tidigare i år som paret sålde sina respektive hus och köpte en gemensamt. Mikael tog sitt och flyttade till Göteborg för Lottas skull. Villan på 240 kvadratmeter fördelat på tolv rum har flera extravaganta detaljer, som biorum, spa, pool och en fantastik utsikt.

Foto: TT

LÄS MER: Mikael Sandströms beslut med Lotta Engberg – lämnar Sverige efter mardrömmen

LÄS MER: Händelsen i Bingolotto får tittarna att se rött – efter Lotta Engbergs comeback

LÄS MER: Lotta Engbergs hårda ord – det har hon tvingats lämna