Lotta Engbergs hårda ord – det har hon tvingats lämna

08 dec, 2021, 09:39 
Lotta Engberg och Mikael Sandström

Lotta Engberg gick miste om något när hon blev tillsammans med Mikael Sandström.

Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Mikael Sandström, 62, och Lotta Engberg, 58, har funnit varandra och blivit i princip oskiljaktiga. Och vi, det svenska folket, har kunnat följa deras kärlekssaga via kvällspressen.

Båda två har talat mycket om hur den andre förgyllt livet för dem. Det har inte undgått att här är ett par människor som fallit fullständigt pladask för varandra!

Lotta Engberg – det förlorade hon när hon träffade Mikael Sandström

Men man ska inte tro att Lotta jäktade in i ett nytt förhållande. Även innan hon träffade Mikael var hon nöjd med tillvaron.

Recept.se Nyhetsbrev

Det underströk hon verkligen i en intervju med Expressen.

– Det är många som verkar vara lite bekymrade för min skull. Men jag har full kula i mitt liv. Det där ordnar sig. Det är en sak när man är i 25-årsåldern. Då har man ett annat behov och börjar tänka på att skaffa familj och tänker framåt. Allt det där har ju jag gjort. Jag har min familj, med barnbarn och hundar. Så jag känner inte den stressen, det gör inget, säger hon i intervjun.

Annons

– Jag har väldigt många tjejkamrater som jag leker med. Elisabeth Andreassen och jag hänger en del. Men de jag umgås mest med är vänner med hundar. Vi är så illa tvungna.

"Lite för många att tycka om"

Och just det sociala livet är något som faktiskt fått sig en törn på grund av Lottas nya kärlek. Hon sa detta när Aftonbladet bad henne utvärdera sitt liv som helhet.

– Jag har lite för många att tycka om, faktiskt. Man skulle önska att man hade mer timmar för både fyrbenta och tvåbenta vänner att kunna hjälpa och umgås med, svarar Lotta i artikeln.

– Det var faktiskt bättre när man var singel.

Annons