Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter kyssen: Veronica Maggio och Miriam Bryant tvingas svara på kärleksryktet

17 feb, 2023, 15:26 

Miriam Bryants och Veronica Maggios hångel har hamnat på allas läppar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Folk verkar inte kunna få nog av artisterna Veronica Maggio och Miriam Bryant.

Miriam Bryants ärliga ord om hånglet med Veronica MaggioBrand logo
Miriam Bryants ärliga ord om hånglet med Veronica Maggio

Den förstnämnda har rönt stora framgångar med låtar som ”Satan i gatan, ”Jag kommer”, ”Välkommen in” och ”Snälla bli min” – den sistnämnda för sina framgångar i programmet Så mycket bättre.

Därför var det många som så klart blev överlyckliga när Veronica och Miriam bestämde sig för att släppa låten ”Under Någon Ny” ihop.

Miriam Bryant och Veronica Maggio
Miriam Bryant och Veronica Maggio ligger bakom flera stora hits.

Så lyckades Maggio och Bryant lura lyssnarna

När låten kablades ut och sändes live den 10 februari var det många som satt på helspänn. Musikvideon hade tagits fram i samarbete med den berömda regissören Jonas Åkerlund och många hade höga förväntningar på duons resultat.

Annons

– Som tittare ska man känna; vad är på riktigt och vad är skådespel? Det enda vi med säkerhet kan säga är att ju längre man tittar desto mer skruvat kommer det att bli, sa Jonas Åkerlund om musikvideon.

Ja, vad var egentligen på riktigt? I slutet av musikvideon sågs Miriam och Veronica förenas i en kyss, vilket fick många att spekulera i om de var mer än bara temporära kollegor.

Man kan väl slå fast i att Jonas Åkerlund och artistduon lyckats med uppdraget att skapa ett verk där många inte kunde urskilja fiktion från verklighet.

Veronica Maggio och Miriam Bryant kysser varandra
Veronica Maggio och Miriam Bryant kysste varandra i nya musikvideon.
Annons

Berätta själva om kyssen

När duon under fredagen gästade Carina Bergfeldt i SVT frågade programledaren vilket som var svårast: att slåss eller att kyssas.

– Hånglet, det byggdes upp någon slags situation. Vi är ju inte från filmbranschen, men tydligen måste det finnas en intimitetskoordinator på plats, sa Miriam Bryant.

– Vi hade ingen, det var det som var problemet, fortsatte Veronica Maggio.

Veronica Maggio och Miriam Bryan i Carina Bergfeldt i SVT
Veronica Maggio förklarar hur kysscenen gick till.

Ja, det fanns kanske vissa hinder på vägen, men när det väl var dags för kyssen kändes allt naturligt, enligt Veronica Maggio.

Annons

– Det var ändå ett litet berg vi var tvungna att klättra uppför, men när vi var där uppe på toppen och hånglade så var det najs, förklarade Miriam Bryant.

– Du sa precis innan: ”Nu kysser jag dig bara”, sa Veronica Maggio.

Miriam Bryant
Miriam Bryant tyckte kyssen var en kul upplevelse.

Foto: TT/Skärmdump, SVT

Annons