Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter petningen – Agneta Sjödin avslöjar vad hon egentligen tycker om Tilde de Paula

22 feb, 2024, 07:30 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu berättar hon ärligt efter att hon blev utbytt av TV4.
Annons

Det kom som en chock när beskedet om att Agneta Sjödin petades från sin egna långkörare "Agnetas nyårskarameller" nådde Sverige.

Istället tog Tilde de Paula över, med sin sidekick Edvin Törnblom, och programmet bytte namn till "TV4:s nyårskarameller".

Sådan är relationen mellan Agneta Sjödin och prinsessan Märtha LouiseBrand logo
Sådan är relationen mellan Agneta Sjödin och prinsessan Märtha Louise

Vad gör Agneta Sjödin idag?

Idag är Agneta istället aktuell som programledare för "Älskar, älskar inte". Vid sidan av det har hon podcasten "Så in i själen" och har nyligen kommit hem från att resa runt världen.

Hon har nämligen spelat in ett eget program om ufon, där hon träffat människor som har sett oförklarliga saker – en dröm som går i uppfyllelse för Agneta.

"Måste våga ta ett eget steg"

Däremot har ingen kanal eller streamingstjänst nappat än.

Annons

– Vi fortsätter att filma och skapa med egna medel. För jag känner att jag inte kan sitta och vänta på att någon känner sig redo att göra saker som jag tycker är spännande. Jag måste våga ta ett eget steg, lägga lite pengar på det och se vad det landar, säger Agneta till Expressen.

Agneta Sjödins relation till Tilde de Paula

Det var många som sörjde beskedet att Agneta petades av TV4. Men hon hänger inte läpp för det, och relationen till kollegan och vännen Tilde de Paula Eby har bara blivit starkare:

– Tilde och jag hänger rätt mycket, vi hängde när Tilde fick frågan om hon skulle ta det eller inte, hon tyckte det var viktigt att jag skulle vara gäst i programmet och så, säger hon och fortsätter:

– Sen har vi hängt lite så jag tycker att någonstans var det fint, att vi fick en närmare relation, även om vi känner varandra sen tidigare.

Annons