Efter semesterbilden: Stor oro för Charlotte Perrelli – följarnas varning

20 apr, 2022, 16:04 

I Charlotte Perrellis kommentarsfält strömmade varningarna in.

Annons

Charlotte Perrelli njuter av solen på varmare breddgrader, närmare bestämt i Barcelona. En intet ont anande Charlotte passade såklart på att ladda upp en bild på sig själv och barnen på Instagram – och följarna reagerade direkt.

Förutom barnen är maken Anders Jensen med på resan, däremot är han inte med på bild. Anders är affärsman, och framgångarna kommer sannerligen inte gratis.

Medan familjen är på stranden, har han fullt upp med jobb. "Vi gör stranden medan pappa jobbar." Skriver Charlotte under bilden, och verkar inte missnöjd med arbetsfördelningen.

Följarna vädjar

Så vad är det egentligen som väcker så mycket reaktioner på en härlig familjebild från ett soligt Spanien? Charlotte och barnen ler brett på bilden, men följarna har inte ett leende på läpparna – de är fyllda av oro.

I kommentarsfältet samlas stora mängder följare som vill varna Charlotte om ficktjuvar och väskryckare. En efter en delar följarna med sig om sina skräckupplevelser från staden.

Annons

"Bara du håller i väskan. Blev av med min….och ALLT dess innehåll i den stan. " Skriver en stackare som blivit utsatt, varpå Charlotte som verkar ovetandes om situationen svarar "ojdå…"

Och efter det strömmade vittnesmålen in.

" Ja håll hårt och lägg helst av din klocka vi blev rånade på min mans klocka" Skriver en följare som vill varna Charlotte.

"Jag blev också av med plånboken där, omärkbart plockad ur handväskan jag hade runt kroppen…" Säger en annan.

"Min man blev rånad där för många år sen…." Skriver ytterligare en drabbad.

"Både jag och min man blev rånade samma dag" Skriver en dubbelt olycksdrabbad turist.

Ja, listan på utsatta semesterfirare kan göras lång.

"Ficktjuvarnas huvudstad"

Det visar sig att Charlotte med fördel kan lyssna på sina oroliga följare. 2016 gjorde resesajten TripAdvisor en sammanställning över vilka städer som är mest drabbade av stölder, och föga förvånande var Barcelona högst upp på listan.

Annons

Enligt sidan rapporteras över 300 stölder i Barcelona – varje dag. Tidningen Daily Mail går till och med så långt att de skriver att staden brukar kallas för ficktjuvarnas huvudstad.

Charlotte gör alltså bäst i att hålla väskan riktigt nära, och miljadärmaken Anders Jensen likaså...


Foto: TT

Annons