Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Perrellis brutala hämnd – efter otroheten: "Hans liv är totalt raserat"

12 apr, 2022, 22:00 
Jacob Johannesson

Charlotte Perrelli gick hårt mot sin ex-make när han var otrogen.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

2015 gifte sig Perrelli med Anders Jensen och de har fått sönerna Adrian och Alvan ihop. Schlagerdrottning har två söner sedan tidigare, Angelo och Alessio, med ex-maken Nicola Perrelli, som är bror till Emilio Ingrosso.

Perrelli gifte sig med Nicola 2003, men mitt under Eurovision Song Contest 2008 fick hon reda på att han hade varit otrogen med flera kvinnor. På sitt hotellrum i Belgrad fick hon se bilder och videoklipp som bevisade Nicolas otrohet, skriver Charlotte Perrelli i sin självbiografi ”Flickan från Småland”.

Schlagerdrottningen hämnades rejält på sin exmake.

Perrellis brutala hämnd – efter otroheten

”Huset var mitt och jag hade ordnat så att ett låssmedsföretag bytt ut alla lås, och jag hade ringt Securitas och sagt åt dem att bevaka huset”, skriver Perrelli enligt Expressen.

Nicola Perrelli var då tvingad att flytta hem till sin mamma.

”Grejen var ju att han inte ens ägde sina kläder, dem hade jag köpt. Så illa var det. Han raserade sitt liv totalt. Alla var vi med andra ord förlorare i det här dramat”.

Annons

Charlotte Perrelli har tidigare varit fåordig om sin skilsmässa.

– Jag vill absolut inte prata om min skilsmässa och om Nicola, det är så oerhört bakom mig, sa hon till Svensk Dam i fjol.

Nicola träffade sin kärlek Christina 2014 och i början av 2022 blev de man och hustru. Paret flyttade ifrån sin villa i Täby till en lägenhet på Södermalm under förra sommaren.

Annons