Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter storbråket – nu går Babben till attack mot Alex och Sigge: "Det gör ont"

03 aug, 2022, 08:30 
AvIbraheem Alsalman

Nu har Babben Larsson fått nog.

Annons
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"Brand logo
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Den 65-åriga tv-profilen och mångsysslaren Babben Larsson har varit aktuell i diverse tv-program. Hennes långvariga karriär, som började under 90-talet, har gjort henne omåttligt populär i de svenska tv-hemmen. Kanske mest känd är hon från SVT:s underhållningsprogram "Bäst i test" som hon driver tillsammans med komikern David Sundin. Varje avsnitt uppges locka över två miljoner tittar. Det är succé om inte annat!

Men allt är förstås inte frid och fröjd. Babben Larsson har tidigare avslöjat att hon brottas med bland annat sockerberoendet.

– Jag har hållit på och kämpat i många, många år för att få någon slags vettig livshållning, har hon tidigare sagt.

Larsson lyckades bryta den dåliga vanan och då passade hon även på att bryta en annan vana - nämligen alkohol. Numera dricker hon väldigt lite.

– Jag ska inte säga att jag är torrlagd för det är jag inte. Jag dricker ett par glas champagne om året om det är någon premiär eller något speciellt. Men annars, nej.

Annons

Babben Larsson går till attack mot Alex och Sigge

Babben Larsson har fått väldigt många att skratta och man förknippar henne oftast med den breda gotländskan. För ett tag sedan gav poddprofilerna Alex Schulman och Sigge Eklund sin syn på Larssons gotländska och menade att hon fejkade dialekten.

Nu får de svar på tal - och det rejält.

– Det som gör ont, för det gör ju ont när man blir ifrågasatt att man inte är äkta. Jag tror att en del av in framgång är just att jag är äkta, jag är den jag är. Då blir en sån här grej ett hack liksom som störde, säger hon i Nemo Hedéns podd ”Nemo möter en vän”.

Hon förklarar vidare att hon burkar växla mellan gotländska och stockholmska. Hon menar att hon anpassar sig om hon pratar med gotlänningar eller fastlänningar.

Det återstår att se om Alex och Sigge svarar på attacken.

Annons