Efter SVT-succén – Carina Bergfeldt stoppas

12 aug, 2022, 10:00 
Carina Bergfeldt

Nu berättar programledarstjärnan själv.

Annons

Carina Bergfeldt är en meriterad journalist, som bytte ut reporterrollen ute på fältet mot programledarrollen i talkshow-soffan. När hon tog över tablå-luckan efter legendaren Skavlan, skulle det visa sig bli succé med även hennes självtitulerade program Bergfeldt.

Nu väntar nya äventyr för mångsysslaren, och vissa extremt hemliga sådana...

Skriver ny bok

Carina är faktiskt inte bara journalist och tv-personlighet, hon kan även titulera sig författare. Med de tre böckerna Sju dagar kvar att leva, Fotografiet och Fadersmord på meritlistan kvalificerar hon sig in i yrkesgruppen, och det är även en ny på gång.

Recept.se Nyhetsbrev

Hon är nämligen i full gång med skrivandet av en fjärde bok, en slitsam process hon delat med sig av på sina sociala medier.

– Det här är en historia jag vetat att jag var tvungen att berätta i sju års tid. Efter mitt första möte med fängelsepastorn Jim gjorde jag något jag aldrig gjort under mina år som journalist. Jag lutade mig mot ratten och grät. Över honom, över mig, över de känslor hans historia väckte. Nu hoppas jag att många fler ska bli berörda, säger hon till bokförlaget Forum om den nya boken.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer gästade Carina Bergfeldts talkshow
Under de två säsongerna av Bergfeldt har flera kända, och okända, profiler gästat Carina i soffa, här gjorde till exempel Pernilla Wahlgrens pojkvän Christan Bauer talkshow-debut!

Kryptiska meddelandet

Trots att hon bollar författarlivet med småbarnslivet, kommer det ännu en säsong av den populära talkshowen på SVT. I oktober drar säsong tre igång av Bergfeldt, med nya spännande gäster.

Annons

Men det verkar finnas ytterligare en spännande nyhet i Carinas liv. Denna än mer hemlig än både ny bok, och ny säsong i talkshow-soffan...

"Vi firar en sån där ofantligt rolig nyhet som jag inte får säga! 🥂🍾 (Än. Ge mig en vecka eller två.) Och passar på och njuter av utsikten så länge vi kan…" Skriver hon på Instagram under en bild på två champangeglas en vacker sommarkväll.

Det nya projektet är alltså så pass hemligt, att Carina stoppas från att avslöja vad det handlar om. Men håll till godo – om bara ett par veckor ska nyheten vara ute.

Foto: TT

Annons