Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter storbråket – Zlatan tvingas torka tårar

19 jan, 2022, 20:30 
AvIndra Nordemar

Häromdagen hände något som slutade i tårfyllt bråk, och Zlatan tvingades trösta.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic spelar som bekant just nu i Milan, en av världen bästa fotbollsklubbar. Han bor därför i Milano medan Helena Seger och sönerna Vincent och Maximilian bor i Stockholm.

Även fast Zlatan älskar sin familj över allt annat satsar han helhjärtat på fotbollen, och det verkar ändå som att han och Helena får det att funka, de ses ju varje tillfälle som ges. Men vid motgångar hade det troligtvis varit skönt att ha familjen på plats som stöd.

Och häromdagen hände något på fotbollsplan som slutade i tårar.

Dramatiska händelsen med Zlatan på fotbollsplan

Det var under matchen mellan Milan och Spezia som huvuddomaren Marco Serra gjorde ett misstag – en miss som kostade Milan segern.

Annons

I den 92:a minuten då det stod 1-1 var han för snabb och blåste frispark samtidigt som Milan-spelaren Junior Messias sköt bollen i mål. När det egentligen skulle ha stått 2-1 till Milan blev det i stället 2-1 till Spezia, som då hann göra mål under matchens sista sekunder.

Hätsk stämning slutade i tårar

Efter matchen var det inga glada miner bland Milan-spelarna som var ilskna över domarens agerande. Men enligt flera italienska medier, däribland La Gazzetta dello Sport, ska Marco Serra senare ha brutit ihop.

I spelartunneln brast han ut i storgråt. Spelarna insåg då hur dåligt han mådde och visade sympati för honom, och Zlatan var en av dem som tröstade Serra.

– Misstag händer, ska Zlatan ha sagt.

Nu riskerar Marco Serra att bli avstängd, efter bara sin femte match som huvuddomare i Serie A.

Foto: TT

Annons