Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter trista uppgifterna: Melinda Jacobs och E-Type bekräftar beslutet

17 mar, 2024, 19:00 
Nu träder de fram.
Annons

Superparet Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson har verkligen vunnit kärleks-jackpotten! Sedan de gjorde relationen offentlig 2022 har de hunnit skaffa barn, gifta sig och bli sambos – ja, privatlivet går som en dans helt enkelt.

I dagarna kom dock ett trist besked om Martins yrkesliv. Men nu har det redan vänt...

Melindas ärliga ord om kärleken till E-typeBrand logo
Melindas ärliga ord om kärleken till E-type

E-Type stänger ner populära restaurangen

Förutom att Martin är hela Sveriges eurodans-kung, och numer även rockare, har han under åren drivit flera olika restauranger runt om i Stockholm.

Annons

Den mest omtalade är Aifur i Gamla stan, som har ett vikingatema som genomsyrar hela matupplevelsen. Ja, allt ifrån menyn, till servitörerna och inredningen kastar dig tillbaka till 700-talet!

Bara ett stenkast från Aifur drev han piratrestaurangen Lasse i Gatan, som i veckorna delat med sig av ett tråkigt besked. Svensk Damtidning kunde rapportera om att Lasse i Gatan stänger ner, efter att ha varit öppet sedan 2019.

– Vi har skrattat, gråtit, förbannat, levt och andats piratlivet tillsammans med er alla och vi kommer verkligen att minnas denna plats för resten av våra liv, skrev man i ett uttalande på Facebook.

E-Type utanför sin restaurang Lasse i Gatan
På fredagar var det piratfredag på Lasse i Gatan.Eero Hannukainen/TT
Annons

Melinda Jacobs och Martin Eriksons beslut – ärliga orden

Men askan är den bästa jorden, och när en dörr stängs öppnas en annan. Nu har Martin öppnat en helt ny restaurang, även den i Gamla stan, med ett helt nytt tema: rock!

Tänk vad härligt med lite roliga nyheter efter det trista. På invigningen var givetvis Melinda Jacobs på plats, och på Instagram bekräftar hon beslutet:

– Stolt över min knasiga man som igår uppfyllde en av sina barndomsdrömmar. Idag är mammut bar öppen för alla gamla och unga rocktroll.

Foto: TT

Annons