Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter uppbrottet från Phillipe – nu syns Bianca ihop med världsstjärnan

19 okt, 2022, 12:12 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Världens bäst betalda skådespelare syns med Bianca Ingrosso.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrosso, 27, och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28, bröt med varandra för drygt två månader sedan. Detta efter att ha haft ett av och på-förhållande i cirka tio års tid.

Men det verkar som att den framgångsrika entreprenören och influencern trivs med singellivet. På sin Youtubekanal har hon flera gånger berättat om den nyfunna lyckan efter uppbrottet.

– Det är typ det bästa som någonsin hänt mig. Att vakna upp själv, gå och lägga mig själv, komma hem och vara själv – bestämma min egen energi! har hon tidigare sagt i norska VG:s tv-program Harm & Hegseth.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har gått skilda vägar.

Bianca Ingrossos succé

Samtidigt är hon inne i en väldigt hektisk arbetsperiod. Det är inte ovanligt att Bianca Ingrosso har många strängar på sin lyra, men nu tvingas hon förmodligen hantera fler strängar än vanligt.

Annons

Förra helgen hade hennes egna talkshow Bianca premiär. Hon lockade storpublik och Kanal 5 och Discovery+ hade sin bästa helgpremiär på 15 år och lockade över en halv miljon tittare linjärt.

Dwayne ”The Rock” Johnson bäst betald i världen

Och nästa helg vankas det storslaget besök från en av världens största stjärnor. Ingen mindre än skådespelaren Dwayne Johnson, även känd som The Rock, gästar programmet på lördagen.

Enligt pressmeddelandet kommer actionstjärnan medverka på videolänk från USA.

Han har tidigare toppat listan bland mest betalda skådespelare i världen. Enligt Dagens Industri fick han 226 miljoner kronor för att göra filmen ”Jumanji: The Next Level” 2017.

Dwayne ”The Rock” Johnson
Dwayne ”The Rock" Johnson dyker upp i Biancas talkshow.

Foto: TT

Annons