Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens okända relation med Petter Stordalen – bjöds på hemlig fest

18 okt, 2022, 12:30 
AvIbraheem Alsalman

Affärsmannen Petter Stordalen bjöd Pernilla Wahlgren på en privatvisning av lyxhuset!

Annons
TV: Pernilla Wahlgrens tårar efter händelsen med Christian BauerBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens tårar efter händelsen med Christian Bauer

Det råder inga som helst tvivel att det är väldigt starka band mellan Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso.

Alla tre har en väldigt god relation och umgås nästan dagligen!

Benjamin har tidigare förklarat vad mamma betyder för honom och hans uppväxt.

– Jag var inte den glada trevliga Benjamin som jag annars var. Jag var den killen som smet undan eller var otrevlig. Jag bodde under min morsas tak, jag hade ingenting att säga till om. Det var bara att gilla läget liksom, säger Benjamin.

Pernilla Wahlgren är en upptagen kvinna. Nu håller hon på att flytta från sitt hus på Lidingö – till ett annat lyxhus. Därför kan man numera följa henne när hon packar livet i flyttkartonger.

Samtidigt befinner hon sig på en turné med sin show "Pernilla Wahlgren har Hybris". Nyligen var de Oslo där det blev en storartad succé som senare resulterade i stående ovationer.

Annons

Pernilla Wahlgrens okända relation med Petter Stordalen

Under besöket bodde Wahlgren på hotellmagnaten Petter Stordalens, 59, nya hotell – som just då invigdes.

– Det var ingen liten fest, det hade slagits på stora trumman. Det var helt fantastiskt. Där festade vi loss ordentligt, det var Burlesque-tema, berättar Pernilla Wahlgren i sin podcast ”Wahlgren och Wistam”, enligt Expressen.

Dagen efter invigningen fick Hybris-gänget en privat inbjudan hem på brunch till just Petter Stordalen och hans svenska kärlek Märtha Elander Wistén, 31.

Och nog går det att dra slutsatsen om att huset...duger!

– Vi var hembjudna till hans fantastiska hem. Jag tycker att jag bygger mig världens tjusigaste och finaste mansionhus men det är ju som en gäststuga jämfört med hans hus, säger Pernilla Wahlgren.

Hon berättar mer om huset:

– Det är precis som Petter Stordalen själv. Att det är väldigt karismatiskt, mycket färg, mycket cool konst. Roliga grejer. Han hade en hel pelare i vardagsrummet där de har klätt på paljettoppar i olika färger och mönster.

Petter Stordalens hus innehåller, enligt Wahlgren själv, flera "dressing room, två gym och

Hybris-gänget fick en tur i hemmet och fick bland annat se att Stordalen har flera ”dressing rooms”, två gym och ett hamam-spa.

Annons