Efter viktangreppet – nu ger Perrelli hatarna svar på tal

22 mar, 2022, 20:30 
Charlotte Perrelli

Det är inte första gången Charlotte Perrelli får onödiga kommentarer om hennes utseende – och nu sätter hon ner foten.

Annons

Charlotte Perrelli har varit namnet på allas läppar sedan hon slog igenom som sångerska 1994 i dansbandet Anders Engbergs. Efter det har hon inte legat på latsidan, utan hunnit med det mesta man kan bocka av som artist i Sverige. Ett kort utdrag från hennes meritlista visar att hon tävlat i Melodifestivalen tre gånger, och dessutom lyckats kamma hem hela festivalen likaså Eurovision Song Contest. Något inte många kan skryta med!

Intresset för Charlotte har inte heller svalnat med tiden, snarare tvärtom. På hennes Instagram följer 190 tusen människor hennes liv, där hon delar med sig av sitt glammiga artistliv, men också den mindre lyxiga vardagen som småbarnsmamma.

Blir ofta utsatt för attacker

Men med all lycka och framgång finns det också en mindre rolig del av kändisskapet. Charlotte har flera gånger talat ut om den kritik och hat hon får utstå, som ofta kommer från anonyma nättroll. Men det händer även att offentliga personer ger henne en oförtjänt känga. I SVTs Stjärnorna på slottet som hon medverkade i förra året passade hon på att ventilera känslorna kring hatet, och lyfte en situation som gjorde extra hårt avtryck.

Annons

– Nånting som fick mig väldigt illa till mods var en krönika som skrevs av Linda Skugge. "Varför vill du se ut som en Playboy-brud" löd rubrikerna på löpet som tapetserades överallt i hela Sverige, berättade hon i programmet.

Gick till angrepp på hennes Instagram

Och nu har det hänt igen. På Charlottes egna Instagram publicerade hon en bild på sig själv på Leos Lekland med en skämtsamt bildtext. Det dröjde inte lång tid innan trollen var framme och påpekade Charlottes utseende.

”Oj vad har hänt med dig, blivit några kilo för mycket?”. Skriver en användare under bilden. Charlotte ryggar inte för att möta den onödiga kritiken, och svarar med kommentaren ”Nej, bara lite trött."

Hyllas av följarna efter svaret

Som tur var kryllade Charlottes kommentarsfält av användare som snabbt gick till hennes försvar, och satte ner foten mot näthatet.

Annons

"Oavsett, så är den kommentaren helt överflödig. Hennes vikt angår ingen, allra minst dig."

"Tycker du ser välmående och lycklig ut! Det är du värd! 👏"

Annons