Sanningen bakom Charlotte Perrellis beslut i TV4

Charlotte Perrelli.

TT/Youtube

Charlotte Perrelli dök åter upp i Ica-reklamen. Nu avslöjas den verkligen anledningen bakom beslutet.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
1:23

Efter reklamen: 5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

(1:23)

Slå på ljud

Svenska artisten Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkära sångare. Under två tillfällen har schlagerdrottningen vunnit Melodifestivalen och 1999 stod hon även som segrare i Eurovision Song Contest.

2015 gifte sig Perrelli med Anders Jensen och de har fått sönerna Adrian och Alvan ihop. Schlagerdrottning har två söner sedan tidigare, Angelo och Alessio, med ex-maken Nicola Perrelli, som är bror till Emilio Ingrosso.

Men Charlotte Perrelli är inte bara en fantastisk sångare och mamma. Nu har den tidigare schlagerdrottningen gett sig in i skådespelaryrket. Just nu avgöras Melodifestivalen i SVT, och det syns även i TV4. Artisterna Andreas Lundstedt och Nanne Grönvall har synts i den klassiska Ica-reklamen.

Sanningen bakom Perrellis beslut

– I samband med att Ica lyfter fram samarbetet med Melodifestivalturnén ville vi addera lite extra stjärnglans till veckans film, som startar igång musikfesten på riktigt inför helgen. Så därför frågade vi Nanne Grönvall, Andreas Lundstedt och Viktor Frisk om de ville vara med som gästskådespelare i veckans film, och det ville de gärna, säger Sofia Swärd, projektledare på Ica Sverige till Nöjeslivet.

Men Ica var inte nöjt där. Under veckans reklamfilm dök Charlotte Perrelli upp under en kort scen där hon spelade sig själv som kund i den klassiska mataffären.

Youtube

Men det var inte första gången artisten var med och gästade Ica-reklamen. Artisten har medverkat i den klassiska reklamen tidigare.

”Charlotte Perrelli är mycket riktigt med i veckans film och har varit med tidigare, senast våren 2020. Det är såklart jättekul att Charlotte vill vara med i våra filmer och spela sig själv – förra gången som stammis på ICA och den här gången också som kund i vår ICA-butik och som en härlig stjärna med koppling till musikfesten på ICA”, skriver Sofia Swärd.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxsemester för 1,6 miljoner kronor

LÄS MER: Charlottes och Anders Jensens lyxresa med privatjet

LÄS MER: Charlottes beslut med Anders – mitt under lyxsemestern