Elin Härkönen med nytt besked om Paolo Roberto

Elin Härkönen med nytt besked om Paolo Roberto

Elin Härkönen fick sitt hjärta krossat av Paolo Roberto. Nu berättar hon sanningen.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 47?
Slå på ljud

Elin Härkönen fick sitt liv vänt upp och ner när hennes dåvarande partner Paolo Roberto greps i en polisrazzia i Stockholm. Det framkom senare att den före detta boxaren köpt sex av en prostituerad. Paolo gick själv ut i TV4 och bekräftade anklagelserna, bara dagen efter gripandet.

Elin Härkönen berättar sanningen om relationen med Paolo Roberto

Alla undrade vad som skulle hända med deras förhållande. Så här sa Elin Härkönen själv i podcasten Assefa Schlingmann.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen. Det är det jag menar med att det inte behöver vara svart eller vitt. Allt som vi har haft tillsammans, det som har hänt tar inte bort allt det. Det har varit det bästa jag har varit med om, sa Elin i podcasten.

Men Elin och Paolo är inte längre ett par. Det gör Elin nu väldigt klart med ett kortfattat, rättframt inlägg på sin blogg.

Där ser hon till att ta kål på alla eventuella tvetydigheter i frågan.

"Det finns så mycket jag skulle vilja skriva. Men får knappt fram ett ord. Jag orkar inte med mer spekulationer, skvaller och falska rykten. Vi är inte tillsammans, punkt. Mitt hjärta är krossat och det gör fortfarande ont", skriver Elin i blogginlägget.

LÄS OCKSÅ: Nya bilderna väcker frågor om Helena Seger: Chockerande

Elin Härkönen och Paolo Roberto flyttade ihop

Elin Härkönen och Paolo Roberto.

Elin Härkönen och Paolo Roberto är inte ett par längre.

Det var i november 2019 som Paolo Roberto för första gången berättade att han och Elin Härkönen var ett par. I april i år avslöjade Paolo i Rix Morronzoo att de hade flyttat ihop. De träffades när Elin tog ett av Paolos pass på Fitnessfestivalen.

Elin är själv före detta tävlingsryttare på elitnivå. Hon arbetar numera som personlig tränare och håller även föredrag om motivation.

“Min största passion i livet är att hjälpa, inspirera och motivera människor att leva det bästa möjliga livet", skriver hon på sin hemsida.

LÄS OCKSÅ: Victoria bär på hemlig sorg angående prins Oscar