Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönen om nya mötet med Paolo Roberto: "Vi ses"

07 maj, 2021, 14:00 
Elin Härkönen och Paolo Roberto

Elin Härkönen avslöjar sanningen om sin relation med Paolo Roberto.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 18?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 18?

Elin Härkönen och hennes relation med Paolo Roberto blev plötsligt ett av Sveriges mest omdiskuterade kärleksförhållanden.

Elins ex-pojkvän är numera en utskälld och enormt ifrågasatt man. Allt sedan den där natten då han greps av polisen under en razzia och därefter själv gick ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen och Paolo Roberto – så lever de nu

Elin Härkönen och Paolo Roberto
Elin Härkönen och Paolo Roberto var tillsammans fram till den stora skandalen.

I samband med detta gick paret skilda vägar. Men i en intervju med Hänt avslöjar Elin att de fortfarande träffas då och då.

– Vi tränar ju ibland på samma ställe. Jag jobbar ju på Extremfabriken och han och hans son brukar träna där. Så ibland ses vi liksom och vi är vänner men det är inte som det var förut liksom, säger Elin till Hänt.

Annons

Men de före detta älskande att inga planer på att bryta upp helt.

– Ja asså vi är vänner, men vi har också glidit ifrån varandra. Han har ju mycket med sitt och jag har mycket med mitt. Så det är ju väldigt naturligt att vi har glidit ifrån varandra och så, säger Elin till Hänt.

"Det har varit jättejobbigt"

I en intervju med Svensk Dam berättade Elin om hur stundtals kände sig dubbelt bestraffad i situationen. Inte nog med att hon var tvungen att leva med själva händelsen – hon fick också stå ut med andras fördömanden.

– Varför ska hela svenska folket lägga sig i och säga hur jag ska göra och inte göra och ge mig skulden? Det har varit jättejobbigt. Det här är något som händer många par men de behöver inte stå inför öppen ridå. Det har också varit ett extra stresspåslag att hantera det och inte låta media, skvaller och spekulationer komma åt en, sa Elin i den öppenhjärtiga intervjun.

Annons