Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönens besked om framtiden – berättar äntligen sanningen

12 jan, 2021, 07:00 
elin härkönen paolo roberto
Elin Härkönen avslöjar vad nästa steg blir i livet.
Annons
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!Brand logo
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!

För de allra flesta har 2020 varit ett tufft år som bjudit på många utmaningar, och en av de personerna är träningsprofilen Elin Härkönen, 26. I juni förra året fick hon en chock när hennes dåvarande pojkvän Paolo Roberto greps i en polisrazzia i Stockholm.

Kort därpå framkom att den före detta boxaren och numera företagaren och programledaren köpt sex. Det blev inte bättre av att Paolo själv gick ut i TV4 och bekräftade anklagelserna, bara dagen efter gripandet.

Efter det har de båda lyckats bevara något av relationen, något Elin berättat om i en frågestund på sin Instagram.

Nu kommer även ett nytt besked om något som Elin hintat om länge på sin blogg, nämligen vart hon är aktuell härnäst. Hon skriver att det handlar om tv-serien Elitstyrkans hemligheter i TV4, där 18 deltagare får gå igenom tuffa fysiska prövningar.

Elin Härkönen: ”Galna äventyr”

”Den här veckan händer en hel del spännande saker.IDAG får jag ju äntligen berätta att jag kommer synas på Tv4 söndagar framöver, i TV4's nya program Elitstyrkans Hemligheter Sverige.Med start 24 Januari. Vilket många av Er redan listat ut.

elin härkönen
Elin Härkönen är en träningsmänniska av rang!

Ska bli hur roligt som helst att följa det galna äventyr vi var med om i september/oktober.” skriver Elin på sin blogg.

Annons

TV4 beskriver programmet i ett pressmeddelande under måndagen:

”En av världens tuffaste utmaningar väntar arton kvinnor och män som under ledning av fyra före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Det handlar inte om att vinna utan det gäller att ge allt – hela tiden. Vilka av rekryterna har det som krävs och klarar sig hela vägen?” står det i pressmeddelandet.

– Det var en oerhört intensiv period från att startskottet gick tills att sista momenten avgjordes. Ett fantastiskt äventyr och jag är tacksam som fått följa rekryterna och deras resor. De är oerhört modiga som vågar blotta sina svagheter, bemästra dem och växa som individer. De har ingen aning om vad som väntar dem, det enda de vet är att de inte har någon som helst kontroll. De lever i ständig ovisshet och den måste man övervinna och acceptera. Det här är ett minne för livet, säger ”Pam”, före detta elitsoldat i specialförbandet Särskilda operationsgruppen.

Av Elins kryptiska blogginlägg som handlade om riktigt tuffa utmaningar att döma kommer det bli en rafflande säsong, men är det någon som skulle kunna klara det så är det garanterat hon!

Annons