Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönens fräcka pik mot Paolo Roberto – efter nya kärleken

18 okt, 2021, 17:00 
Elin Härkönen och Paolo Roberto

Elin Härkönen har kommit med en fräck pik till expojkvännen Paolo Roberto.

Annons
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsenBrand logo
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen

Elin Härkönen och hennes relation med Paolo Roberto blev plötsligt ett av Sveriges mest omdiskuterade kärleksförhållanden.

Elin fick se sitt liv slaget i spillror när Paolo greps av polisen under en razzia. Dagen därpå gick han själv ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen med pik mot Paolo Roberto

För Elin var detta startskottet på en mycket mörk period. Samtidigt var hon hela tiden inställd på att klättra upp ur gropen, som hon berättade i en intervju med Svensk Damtidning.

– Jag kan ju säga att 2020 inte var mitt bästa år. Jag hade precis förlorat min pappa och mådde inte alls bra på grund av det och att sedan bli sviken av sin partner, då blev jag ju ännu mer nedbruten. Det var tufft. Men jag använde mig av mina redskap som jag har fått under livet. Det viktigaste när jag mår dåligt är att jag tar hand om mig själv och fokuserar på det som får mig att må bra, även fast jag kanske inte har lust. Mina sociala medier hjälpte mig faktiskt väldigt mycket, att få visa att jag inte tänker låta det här bryta ned mig. Responsen från mina följare ger mig sådan otrolig styrka, sa Elin då.

Annons

Men nu har Elin hittat kärleken igen, i proffsboxaren Anthony Yigit. Och som hon har hittat den!

När Elin gästade podcasten Vuxensnack med Smail sa hon något som nog måste uppfattas som en pik mot exet Paolo.

– Jag har aldrig varit kär förrän nu, vilket jag förstår nu. Det här är ju att vara kär på riktigt. Det är helt galet, säger Elin i podcasten.

– Jag har ju trott att jag har varit kär, absolut. Men det här har jag aldrig varit med om. Så nu är jag väldigt, väldigt väldigt kär.

Elin har tidigare pratat på Instagram om när hon fattade beslutet att bryta helt med Paolo.

"Slutligen vill jag säga att man ibland behöver klippa band för sitt eget välmående. Hur ont det än gör. Jag vägrar associera mig med människor som har en skadlig kvinnosyn och som vägrar lära sig av sina misstag", har hon skrivit.

Annons