Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönens kärlekslycka med nya pojkvännen – ärliga orden

28 jul, 2021, 18:32 
AvIndra Nordemar

Elin Härkönen har funnit kärleken på nytt efter det tuffa uppbrottet med krögaren Paolo Roberto. Nu visar hon upp lyckan med pojkvännen Anthony Yigit.

Annons
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!Brand logo
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!

Träningsprofilen Elin Härkönen, 27, har haft det tufft under en längre tid då hennes ex-pojkvän Paolo Roberto, 52, förra året greps för sexköp – samtidigt som de var i ett förhållande.

"Jag har inte kunnat ta in det eller inse att det faktiskt har hänt. Min enda förklaring är att jag hamnade i någon slags överlevnadsbubbla. För att ens orka ta mig upp på morgonen", skrev hon då på Instagram.

Elin Härkönen har funnit kärleken på nytt

Vägen till att finna lyckan igen har varit lång, men nu är hon äntligen där igen. Förutom träning, jobb och fokus på att må bra så finns det ytterligare en anledning till att Elins hjärta slår dubbla slag dessa dagar!

Jag kommer berätta mer snart. Men det jag kan ge er är att jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Det är boxaren Anthony Yigit, 29, som lyckats fånga Elins hjärta. I en intervju med Hänt berättar hon mer om lyckan.

– Vi har varit vänner först och liksom klickade superbra och mådde så bra med varandra. Båda gick igenom lite jobbiga perioder i livet och vi fann stöd hos varandra, men vi tänkte ju inte att det skulle bli något mer. Och jag tror nog båda också kände att man inte riktigt vågade, säger hon.

Elins ärliga ord om pojkvännen och vägen från botten

Nu verkar det som att det nykära paret njuter av sommaren ihop. På Instagram delar hon med sig av kärlekslyckan med nya pojkvännen.

"Hand i hand, genom den här berg- och dalbanan som kallas livet", skriver hon till bilden nedan

Elin passar även på att uppmuntra andra som går eller har gått igenom hjärtesorg, och menar att med rätt tankesätt så blir det bra till slut.

Annons

"Vet ni vad jag är rätt säker på att vi alla har gemensamt? Jo, att vi alla möter motgångar i livet. Att vi alla går på nitar. Att vi alla någon gång blir svikna. Att vi alla får uppleva ett krossat hjärta. Men något jag önskar fler hade gemensamt är hur vi väljer att tackla dessa motgångar. Motgångar är en del av livet och vi kan inte påverka det som händer, men vi kan välja hur vi hanterar det som sker. Kom ihåg: Vi ansvar alla för vår egna lycka"

Foto: TT, Instagram / breakitandyouwillmakeit

Annons