Carolas vågade bild hyllas – kastar kläderna: "Wild and crazy"

Carolas vågade bild hyllas – kastar kläderna: "Wild and crazy"

Carola Häggkvist är tillbaka på hemmaplan efter att ha uppträtt för kungafamiljen på Solliden. Men det betyder inte att hon ligger på latsidan för det. Nu berättar hon om sina framtidsplaner, och dessutom delar hon med sig av en annorlunda bild!

Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande
Slå på ljud

Carola Häggkvist har haft ett hektisk år med åtaganden som Let's Dance, Stjärnorna på slottet och sommarkonserter, samtidigt som hon har brottats med skador och utmattning.

Nyligen tog schlagerdrottningen därför en välförtjänt semester, först midsommar på Gotland och sedan segling i Kroatien.

”Kan knappt komma ihåg då jag var ledig på det här sättet! Så avkopplande. Att få vara nära havet, med vänner, i sol & regn, bastubad och glada skratt, solnedgångar och goda samtal”, skriver hon på Instagram.

Men nu kommer hon med nya besked, samtidigt som hon lägger upp en något mer lättklädd bild än vanligt!

Carola-konsert på Solliden

Det tog inte alltför lång tid innan Carola var tillbaka på scenen igen efter semestern. Hennes konsert på Solliden blev en hit när hon uppträdde dagen före Victoriadagen. Nästan hela kungafamiljen var samlad och njöt av Carolas ljuva toner samtidigt som prinsessan Estelle dansade loss till hitlåten "Hey Mickey."

Nu har hon återvänt från Öland och är tillbaka hemma i Steninge. Men inte heller denna gång dröjer det särskilt länge innan Carola tar upp mikrofonen igen. Snart är det dags för hennes andra sommarkonsert i Steninge slottspark. Och som en gåva till publiken signerar hon kort till alla 500. Men mitt under signeringen ska hon ha fått ett spännande besked.

Pa instagram delar hon nu med sig av nyheterna.

"WOHOOO! Nu händer det - fick precis ett glädjande besked mitt i värmeböljan då jag satt och signerade alla 500 korten till alla i publiken som kommer den 14 augusti på NAKET del 2 konserten!!! Blev så här glad i min trädgård. Lite ’wild and crazy’ kan väl jag också få bli mitt i sommaren med bara fåglarna som flög förbi! (Definitivt mer påklädd på scen.) hi hi Stay tuned för nyheten.. Obs! Anki fotograferade. Denna bild var dock den som visade minst."

Carola hyllas av sina följare

Den vågade bilden bemöts nu med hundratals komplimanger. Flera av hennes följare tycker att hon är superhärlig och skriver hyllande kommentarer till artisten.

"Du är bäst!", skriver en person.

"Vacker bild på en fantastisk kvinna", skriver en annan.

"När jag ser den här bilden tänker jag på att Carola ropar ett glädjetjut och njuter av livet /dagen. Vacker bild", skriver en tredje.

Och på det spåret fortsätter det. Nu väntar vi med spänning på vad det är för glädjande besked som Carola har fått!

Foto: TT

LÄS MER: Kristin Kaspersen på lyxsemester med Filip Lamprecht: "Magiskt"

LÄS MER: Zlatans plötsliga drag – framtiden med Helena Seger och familjen

LÄS MER: Så lever Ida från ”Emil i Lönneberga” i dag: "Var inte värt priset"