Kristin Kaspersen på lyxsemester med Filip Lamprecht: "Magiskt"

Kristin Kaspersen på lyxsemester med Filip Lamprecht: "Magiskt"

Kristin Kaspersen har njutit av några lyxiga dagar i Italien med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlen Kaspersen. Nu visar hon upp bilder från vad som verkar ha varit en fantastisk semester!

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Familjen Kaspersen har haft en riktig dundersommar i år. Semestern började i husbil där Kristin Kaspersen och sönerna Leon Kaspersen Fahlen och Filip Lamprecht begav sig till Norge.

"Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid-test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu!", skrev Filip då skämtsamt på Instagram.

Kristin Kaspersen fortsatte sedan resan på fyra hjul på egen hand. Men sedan samlades familjen igen, men i en lite lyxigare miljö.

Familjen Kaspersens lyxsemester i Italien

Familjen lämnade husbilen hemma och begav sig mot varmare breddgrader, närmare bestämt Toscana i Italien. Semestern bestod av charmiga hotellrum och lyxiga måltider på bland annat en katamaran, med häpnadsväckande utsikter.

Familjen verkar ha njutit till fullo! Nu delar Kristin med sig av fantastiska bilder från de minnesvärda dagarna.

"Tre fantastiska dagar i Toscana. God mat, vackra naturupplevelser, bästa boendet, utflykter, skratt, på en och samma dag, lunch i Cinque terre och middag på en galen katamaran. Detta med tre fina män som skämt bort mig. Tack Leon, Filip och Joachim för fina dagar."

"Italien, vilket magiskt land!"

Foto: TT, Instagram / Kaspersen

LÄS MER: Kristin Kaspersens stora rädsla – efter Estoniakatastrofen

LÄS MER: Harrys och Meghans mångmiljonbelopp – så spenderar de pengarna

LÄS MER: Amadeus stora oro för lillasyster Zoe Häggkvist: "Gör ont i mitt hjärta"