Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönens perfekta hämnd på Paolo Roberto efter skandalen

21 sep, 2021, 08:14 
Elin Härkönen och Paolo Roberto
Elin Härkönen har en plan som skulle innebära en perfekt revansch på expojkvännen Paolo Roberto.
Annons
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsenBrand logo
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen

Elin Härkönen och hennes relation med Paolo Roberto blev plötsligt ett av Sveriges mest omdiskuterade kärleksförhållanden.

Elins ex-pojkvän är numera en utskälld och enormt ifrågasatt man. Allt sedan den där natten då han greps av polisen under en razzia och därefter själv gick ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen med perfekt hämnd på Paolo Roberto

För Elin var detta startskottet på en mycket mörk period. Samtidigt var hon hela tiden inställd på att klättra upp ur gropen, som hon berättade i en intervju med Svensk Damtidning.

– Jag kan ju säga att 2020 inte var mitt bästa år. Jag hade precis förlorat min pappa och mådde inte alls bra på grund av det och att sedan bli sviken av sin partner, då blev jag ju ännu mer nedbruten. Det var tufft. Men jag använde mig av mina redskap som jag har fått under livet. Det viktigaste när jag mår dåligt är att jag tar hand om mig själv och fokuserar på det som får mig att må bra, även fast jag kanske inte har lust. Mina sociala medier hjälpte mig faktiskt väldigt mycket, att få visa att jag inte tänker låta det här bryta ned mig. Responsen från mina följare ger mig sådan otrolig styrka, sa Elin Härkönen.

Annons

Och nu ser läget minst sagt ljusare ut för Elins del. Hon har en ny kärlek i boxaren Anthony Yigit, som precis som Elin är personlig tränare.

Otroliga drömmen om Let's Dance

Dessutom har hon en plan som skulle innebära en perfekt revansch på Paolo.

Hon vill in på hans territorium, TV4, och medverka i kanalens stora lördagsunderhållning, Let's Dance.

”En dröm jag har. Så jag hoppas få frågan någon dag”, skriver Elin själv på Instagram.

Paolo var själv med i den första säsongen av Let's Dance, som sändes 2006, men har efter skandalen blivit persona non grata på TV4. Om Elin skulle få vara med i Let's Dance, då skulle det vara en tydlig markering från kanalen.

Annons