Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren i hemsk upplevelse med sina två barn

11 jan, 2021, 19:00 
Elin Nordegren och hennes två barn är med om en mardröm just nu.
Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Elin Nordegren blev en världskändis på grund av sitt äktenskap med Tiger Woods. En hel värld led med henne när det upptäcktes av golfstjärnan haft flera kvinnoaffärer bakom hennes rygg. Elin själv blev så rosenrasande att hon gick till attack mot Tiger med en golfklubba i högsta hugg.

Elin fick dock något av en revansch vid skilsmässoförhandlingarna. Tiger hade inte insisterat på något äktenskapsförord, och enligt amerikanska medier tvingades han betala ut sammanlagt 875 miljoner kronor till sin ex-hustru.

Elin Nordegren blev sviken av Tiger Woods

Elin Nordegren
Elin Nordegren blev sviken av Tiger Woods.

Nu kommer dock otrohetsskandalen återigen bli aktuell. Elin och barnen Sam Alexis Woods, 13, och Charlie Axel Woods, 11, tvingas bli påminda om Tigers stora svek, varesig de vill det eller ej.

Annons

TV-jätten HBO har nämligen producerat en dokumentär som ska ta ett helhetsgrepp om Tiger Woods. I det ingår hans privatliv – och fadäserna som gjorde honom till het stoff för all världens skvallertidningar.

Hans före detta älskarinna Rachel Uchitel, som avslöjades när Elin ringde upp henne från Tigers mobil, medverkar i dokumentären.

– Jag ångrar att han var gift, jag ångrar misstagen som jag gjorde, men folk ville skylla på mig för att en gift man var otrogen mot sin fru. Som om jag var den enda som var ansvarig för hans handlingar, säger Rachel Uchitel enligt The Sun.

Men ännu fler mörka hemligheter avtäcks i programmet. Det uppges också att Tiger brukar anlita prostituerade kvinnor för att kunna anordna dekadenta sexfester.

Han ville att kvinnorna skulle ha samma hårfärg hans hustru Elin: blont.

– Han gillade rollspel. Det skulle vara massor av tjejer och han skulle klä sig i en kostym. Vi var som små dockor, säger före detta eskorten Loredana Jolie i dokumentären.

Annons

Så lever Elin Nordegren nu

Elin har sedan dess gått vidare med sitt liv och har numera en vänskaplig relation med Tiger.

Hon har fått barn, hennes tredje, med den före detta NFL-spelaren Jordan Cameron. De bor tillsammans i en annan del av Florida i ett lyxhus i värt 130 miljoner kronor. Huset i fråga ligger på 2400 kvadratmeter, har elva sovrum, femton badrum, en vinkällare, hemmabiograf, två kök och ett gym.

Annons