Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren tvingas skydda 15-årige sonen Charlie Woods – nya stormen

25 feb, 2024, 12:00 
Elin Nordegren och Tiger Woods fick sonen Charlie Woods tillsammans. Nu tvingas Elin skydda sin son – efter kaosartade scener.
Annons

Svenska Elin Nordegren och golfproffset Tiger Woods stod för en av 2000-talets mest omtalade relationer. Deras stormiga romans tapetserade löpsedlarna när det uppdagades att Tiger Woods varit otrogen med minst 18 olika kvinnor under deras äktenskap, och de skilde sig officiellt 2010.

Tillsammans fick de barnen Charlie, 15 och Sam, 16.

Sonen Charlie har gått i sin fars fotsteg och elitsatsar på golfen. Men under en tävling i veckan utbröt kaosartade scener.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Elin Nordegrens nya liv – efter stormiga skilsmässan

Idag lever Elin Nordegren ett nytt liv ihop med det amerikanska forna fotbollsproffset Jordan Cameron. Tillsammans har de två barn, och den relationen har hållit betydligt lägre profil än den med Tiger Woods. Dessutom har hon helt bytt bana i livet. 2014 tog Elin Nordegren examen i psykologi, och arbetar idag som samtalsterapeut.

Annons

Den infekterade situationen med ex-maken Tiger Woods har också lagt sig, och ex-paret uppges idag ha en god relation för sina barns skull.

– Min relation till Tiger är inriktad på barnen, det går riktigt bra, och jag är så glad för det. Han är en fantastisk pappa, sa Elin till People 2014.

Elin Nordegren pussar Tiger Woods
Elin Nordegren och Tiger Woods var ett av kändisvärldens hetaste par.SHAUN BEST
Tiger Woods med barnen Charlie och Sam.
Tiger Woods med barnen Charlie och Sam.Paul Hennessy

Kaosartade scenerna kring Charlie Woods – skyddades av mamma Elin Nordegren

Numer håller Elin dessutom sig utanför rampljuset, efter den turbulenta tiden. Men det finns tillfällen då hon hamnar i händelsernas centrum, som nu.

Annons

I veckan följde Elin med som stöd när sonen Charlie försökte kvala sig in i PGA-touren Cognizant Classic, i Lost Lake Golf Club i Florida. Tyvärr var det inte särskilt lätt för Woods att hålla fokus. Enligt The Palm Beach Post utspelades nästintill kaosartade scener när 15-åringen var ute på planen.

Drygt 50 personer följde med Charlie runt banan – men de nöjde sig inte där. Intresset kring Woods-sonen var så stort att folk ur publiken försökte ta sig närmare Charlie Woods, och således bröt mot reglerna. Som tur är hade Charlie med sig två vakter runt banan, som lyckades hålla kaoset borta.

En kvinna hade med sig Tiger Woods bok som hon ville att Charlie skulle signera, och när vakterna nekade henne en autograf blev hon rasande.

Foto: TT

Annons