Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegrens stora bakslag – efter skilsmässan!

17 sep, 2020, 09:02 
Elin Nordegren har åkt på ett ekonomiskt bakslag.Svenskan har gått miste om miljoner.
Annons
Allt om Helena Seger!Brand logo
Allt om Helena Seger!

Elin Nordgren fick hela världens sympati när hon bröt med Tiger Woods. Hon upptäckte att golfstjärnan varit otrogen mot henne och blev så rosenrasande att hon gick till attack mot Tiger med en golfklubba i högsta hugg!

Elin fick dock något av en revansch vid skilsmässoförhandlingarna. Tiger hade inte insisterat på något äktenskapsförord, och enligt amerikanska medier tvingades han betala ut sammanlagt 875 miljoner kronor till sin ex-hustru.

Elin Nordegren i bakslag – går miste om miljoner

Elin Nordegren har valt en helt ny bana i livet.
Elin Nordegren har valt en helt ny bana i livet.

Nu kan Elin lägga ytterligare miljoner till sin förmögenhet. Efter mycket om och men har hon äntligen lyckats sälja sin Florida-mansion. Huset är specialbyggt och är beläget precis vid vattnet i Seminole Landing, North Palm Beach.

Annons

Lyxvillan har elva sovrum, arton badrum, två kök, gym, vinkällare, hemmabio, gym, pool, basketplan samt en tre våningar hög ljuskrona med Swarovskikristaller.

Men Elin fick inte alls lika mycket som hon hade efterfrågat. När huset först dök upp på marknaden hade hon satt en prislapp på över 430 miljoner kronor. Det var dock ingen som nappade – och Elin fick till slut nöja sig med ungefär 260 miljoner kronor.

Köparen ska, enligt The Sun, vara Russell Weiner, en jätte inom energidrycksbranschen. 260 miljoner är mycket pengar – men det är ett betydligt lägre belopp än Elin efterfrågade.

 

Det har Elin Nordegren som jobb

Elin har byggt en självständig, framgångsrik tillvaro efter uppbrottet från Tiger. Hon har skaffat en officiell licens som rådgivare i frågor som rör mental hälsa och har sedan tidigare en magisterexamen i psykologi.

I fjol fick Elin barn med sin pojkvän, den före detta NFL-spelaren Jordan Cameron. De bor tillsammans i en annan del av Florida i ett lyxhus i värt 130 miljoner kronor. Huset i fråga ligger på 2400 kvadratmeter, har elva sovrum, femton badrum, en vinkällare, hemmabiograf, två kök och ett gym.

Enligt Tiger har han och Elin numera en bra, vänskaplig relation.

 

Annons