Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ellen Bergström och Niclas Lij separerar: "Vi har försökt och försökt"

29 maj, 2023, 12:12 
Ellen Bergström, Niclas Lij

TV-profilerna har separerat efter försök att få relationen att funka: "Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går"

Annons

Bacherlor-profilen Niclas Lij och skådespelaren Ellen Bergström bekräftar att de separerar på sina sociala medier.

Kritiken mot prins Daniel: ”Olämplig”Brand logo
Kritiken mot prins Daniel: ”Olämplig”

"Vi har hängt ihop i över 5 år och Niclas känner mig som ingen annan. Vi älskar varandra, men kärleken finns inte kvar.. Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går. Det har varit ett väldigt lugnt uppbrott, vilket ni kanske kan förstå eftersom vi bott ihop utan att vara ihop i över 6 månader ”, skriver Ellen i ett inlägg på Instagram.

Hon förklarar vidare att exen har bott tillsammans efter att de gjort slut på grund av att de är i processen att hitta varsin lägenhet.

Sorgen att ge besked till dottern: "Allt för att hon ska må bra"

Ellen och Niclas fick dottern Elsy, 2020. Skådespelerskan berättar att det varit svårt att förklara för deras 3-åring att de inte längre ska leva tillsammans.

Annons

"Att behöva förklara för Elsy.. :( inte kul. Det var ju inte så här vi ville att det skulle bli, men vi har fått världens finaste dotter och vi kommer göra allt för att hon ska må bra! Även om jag och Niclas är olika på SÅÅ många plan haha, så är vår kärlek till Elsy exakt lika stor. Jag älskar Niclas och jag ville att han ska vara lycklig! Och jag älskar (för det mesta ) mig själv och jag vill också vara lycklig. Man lever bara en gång " förklarar hon.

Även Niclas har berättat om sin bild av uppbrottet på instagram.

"Det finaste vårt förhållande skapat är ett nytt liv, Elsy. Det var det här som var meningen. Inget håller för evigt. Vi valde själva att avsluta förhållandet innan förhållandet avslutade oss, vilket gjort att vi har en fin vänskap och kunnat bo tillsammans i 6 månader trots uppbrott. Jag är så tacksam för att vi valde att gå med varandra under dessa 5 år. Tack för allt Ellen."

Foto: TT

Annons