Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emilio Ingrosso rasar mot Philippe – händelsen med Bianca blev för mycket

10 mar, 2023, 14:00 

Emilio Ingrosso skickade argt meddelande till Philippe Cohen.

Annons

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har en lång historia ihop. De träffades i ung ålder och som par klev de tillsammans in i vuxenlivet, men förhållandet har också varit en berg-och-dalbana med flera uppbrott.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

För ett halvår sedan gjorde Bianca och Philippe slut för nionde gången, mitt i en tid då ex-paret hade långtgående planer på att flytta ihop. Uppbrottet bekräftades i augusti förra året och Bianca sa då att hon njöt av livet som singel.

– Jag har inte vloggat på typ två månader, det senaste ni såg, då mådde jag skit, alltså skit skit skit, men nu är jag en helt ny person. Bibbi är singel, så jävla roligt, och jag har typ aldrig mått så här bra, sa Bianca på sin youtubekanal.

Philippe Cohen och Bianca Ingrosso är inte längre ett par
I augusti förra året bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Philippe Cohen gjort slut.

Bianca om relationen idag

Trots alla vändor och det senaste uppbrottet, är Bianca och Philippe i dag väldigt goda vänner. I finalavsnittet av Wahlgrens värld, som spelades in i nära anslutning till uppbrottet, berättar hon om ex-parets nuvarande relationen.

Annons

– By the way, jag pratade med Phillipe i går. Det var så trevligt och bara så här "hoppas du mår bra", "gud jag måste komma och hämta mina grejer på söndag", jag ba "absolut, vi löser det". Vi är typ vänner!, säger Bianca Ingrosso till mamma Pernilla.

Emilio Ingrossos ilska

Någon som däremot inte verkar ha tagit uppbrottet lika bra är Biancas pappa, Emilio Ingrosso. I avsnittet kommer det fram att han skickat ett argt sms till dotterns ex-pojkvän.

– Pappa hade skrivit något jätteelakt till honom. Jag bara ”Sorry för honom”, säger hon och fortsätter:

– Men jag bad inte honom göra det, jag har inte ens pratat med pappa.

Emilio Ingrosso var inte nöjd med Philippe Cohen
Emilio Ingrosso skickade ett argt meddelande till Philippe Cohen, berättar Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld.

Pernilla Wahlgren om uppbrottet

Turerna har varit så många att det är svårt att sia om Bianca och Philippe en dag hittar tillbaka till varandra. Pernilla Wahlgren tror dock att det är över för alltid den här gången.

– Det är ju slut nu då, mellan Bianca och Phillipe igen, får man ju säga. Den här gången tror jag att det kan vara två vuxna människor som kanske insett att de inte ska vara tillsammans helt enkelt, säger hon i programmet.

Foto: TT

Annons