Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Steffo Törnquists skräck med frun Caroline – hon såg allt: "Var rädd för det"

09 mar, 2023, 08:30 
Steffo var rädd att händelsen med TV4-stjärnan skulle bli för mycket för frun.
Annons

Snart är det dags för en sprillans ny säsong av Let's Dance, programmet där kändisar fått pröva lyckan på dansgolvet i hela 18 år. Men det är inte bara guld och gröna skogar, Bianca Ingrosso till exempel kallar det hela för "skilsmässoprogrammet".

Nyhetsmorgon-stjärnan Steffo Törnquist tog sig hela vägen till final och knep en silvermedalj. Men inför programmet hade han en stor rädsla.

Tre snabba med Tony Irving!Brand logo
Tre snabba med Tony Irving!

Triangeldrama i Let's Dance hotade äktenskapet

Ja, Bianca Ingrossos ord ekar säkerligen i många närstående till deltagares öron under säsongen. I flera veckor spenderar ju deras respektive långa svettiga timmar i en danssal, med en för dem främmande person.

Maria Montazamis make Kamran kan skriva under på den oron. När hon deltog i programmet uppstod nämligen något av ett triangeldrama. I fokus stod Maria, Kamran och hennes danspartner Kristjan Lootus.

Annons

– Kamrans mamma var där och trodde att det var något mellan mig och Kristjan, vilket det absolut inte var. Då ville han att jag skulle komma hem. Ja, det blev väldigt mycket dramatik som var väldigt onödigt, har hon berättat.

– Kamran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Men vi hade det ju jättekul, berättar Maria Montazami vidare i programmet.

Som tur är, litade han på att relationen var platonisk och de äkta makarna kilar fortsatt stadigt.

Tony Irving om otrohetsryktena i Let's Dance

Tony Irving, som varit med och startat programmet i Sverige, stämmer däremot inte in på att Let's Dance bryter upp relationer. Han menar att det kan slå gnistor, men inte mellan redan upptagna personer:

Annons

– Jag tror vi är uppe i 210 kändisar som har varit med i Let's Dance. Om du tar 210 personer och slänger dem i ett rum med 210 snygga, halvnakna dansare, någonstans kommer de att hitta varandra, säger han till Svensk Damtidning.

– Jag vet att folk hittar varandra, men jag kan inte tänka på en enda skilsmässa som har kommit på grund av Let's Dance.

Steffo Törnquists rädsla med frun Caroline

När Steffo Törnquist skulle delta, hade han ändå detta i bakhuvudet. För Aftonbladet berättar han att frun Caroline Törnquist inte alls är svartsjuk, och glider in på sin Let's Dance-medverkan.

– Men jag var rädd för det när jag var med i ”Let’s dance”, det är extremt fysiskt och det måste vara det. Man måste ta sin danspartner mellan benen om man ska lyfta, annars går det inte. Jag sa till Carro att ”om du någon gång känner svartsjuka eller obehag, då lägger jag av direkt!”. Jag menar, ska vuxna människor behöva känna svartsjuka? Tilliten är så viktig, men hon kände inget, haha!

För Steffo blev deltagandet i dansprogrammet 2015 bara en lustfylld upplevelse. Och visst kan han ha chockat många när han dök upp där i tighta danskläder och lackade skor.

Annons

Men han har ingen anledning att ångra sitt beslut, tvärtom. För Svensk Damtidning berättar han hur Let's Dance skilde sig från annan typ av underhållningsprogram på tv.

– Den erfarenhet jag har av det där är Let’s Dance, och det var något av det roligaste jag gjort. Det var runt åtta år sedan. Jag och Benjamin Ingrosso var i final och han vann, och det var så jävla roligt. Den typen, något som man lär sig av, skulle jag kunna tänka mig. Men annars säger jag nej till allt nästan sånt där, säger Steffo Törnquist.

Foto: TT

Annons