Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stort triangeldrama i Let's Dance – äktenskapet hotat: "Mycket dramatik"

06 apr, 2022, 13:00 

Dramatiska händelser bakom kulisserna på succéprogrammet Let's Dance.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Årets upplaga av Let's Dance har inte ens kommit halvvägs och det har redan varit en fullspäckad säsong. TV-profilen Mia Parnevik var först att lämna, tätt följt av mentalisten och författaren Henrik Fexeus.

Just i år verkar det vara oerhört god stämning mellan alla konkurrenter, i alla fall om du frågar den rutinerade dansaren Tobias Karlsson. När han och Mia röstades ut lade han upp en bild och avslöjade detaljer om tidigare säsonger.

"Till er andra filurer i tävligen: ta det från en som varit med ett par år, det är inte varje säsong som gruppen är så fin och öppen , det brukar alltid leta sig in en eller annan nöt. Men inte i år" skrev han på Instagram.

Danstävlingen blev äktenskapsdrama

Det är som sagt inte alla säsonger stämningen är så god som i år, ibland händer det till och med att utomstående dras in i röran. Let's Dance är ett program där deltagarna kommer väldigt nära varandra – bokstavligt talat.

Annons

Att kärleksparen har blomstrat i programmet genom åren är ingen hemlighet. Paren spenderar otaliga timmar i danslokalerna, och delar både skratt och tårar med varandra, så att riktig kärlek uppstår är inte konstigt.

Det kan även gälla deltagare som redan innan programmet har en partner, fråga bara Bianca Ingrosso som en gång kallade Let's Dance för "skilsmässoprogrammet".

Ett riktigt triangeldrama utspelade sig 2013, och det gick så långt att det blev en äktenskapskris. Hollywoodfrun och tv-profilen Maria Montazami dansade tillsammans med Kristjan Lootus, och det var inte populärt hemma hos maken Kamran...

Marias man Kamran på plats i Let's Dance-studion.

Stora svartsjukedramat

Under veckorna såg vi Maria och Kristjans härliga relation växa fram, jargonen var skämtsam och dansparet såg ut att komma varandra nära. Marias man Kamran tog däremot inte det hela som ett skämt. I "Svenska Hollywoodfruar" har Maria talat ut om den dåliga stämningen bakom kulisserna.

Annons

– Kamrans mamma var där och trodde att det var något mellan mig och Kristjan, vilket det absolut inte var. Då ville han att jag skulle komma hem. Ja, det blev väldigt mycket dramatik som var väldigt onödigt.

Det verkar framförallt varit den fnittriga jargongen dansparet emellan som gjorde att maken såg rött, och misstogs för något mer än en oskyldig vänskap.

– Kamran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Men vi hade det ju jättekul, berättar Maria Montazami vidare i programmet.

Maria Montazami och Kristjan Lootus
Maria Montazami och Kristjan Lootus i Let's Dance.

Maria knep en tredje plats i programmet, men när hon åkte hem och lämnade Kristjan var såren hos maken Kamran fortfarande djupa. Det blev till och med en kris i äktenskapet för paret som varit gifta sedan 1991.

– Vi pratade och det tog tid. Det tog faktiskt väldigt lång tid. Kanske till och med ett år, säger hon.

Foto: TT

Annons