Let's Dance-stjärnans nya besked med danspartnern: "Vi bor ihop"

04 apr, 2022, 09:00 
Aron Andersson och Jasmine Takács i Let's Dance 2022

Nu avslöjar Aron Anderssons danspartner Jasmine Takács detaljer om kärleken utanför dansgolvet...

Annons

Let's Dance dansar vidare, och i lördags var det dags för ännu ett par att säga adjö. Den här gången drog Henrik Fexeus med danspartner Malin Watson det kortaste strået. Deras American smooth räckte inte hela vägen, och tv-profilen Markus Granseth knep den sista platsen efter duellen.

– Det är så klart jättetråkigt, jag hade älskat att vara kvar naturligtvis. Men det är ju så här det fungerar, säger Henrik Fexeus efter programmet till Aftonbladet.

Kärlek bakom kulisserna

Det är ingen hemlis att Let's Dance är ett program där känslorna ofta spirar... Laila Bagge och Niclas Wahlgren, Molly Nutley och Calle Sterner, Robin Bengtsson och Sigrid Bernson, ja, listan kan minst sagt göras lång. Vad som egentligen finns i luften i danslokalerna, verkar vara ett mysterium.

I en ny intervju med Hänt avslöjar stjärndansaren Jasmine Takács allt om kärlekslivet bakom kulisserna. Jasmine började som dansare i Let's Dance 2017, och innan dess hade hon hunnit beta av en imponerande karriär.

Annons

Förutom att hon dansat med några av våra största stjärnor, har hon varit med i filmer som Mamma Mia 2 och i förtexterna av en James Bond-film.

I årets upplaga av Let's Dance dansar hon med Aron Andersson, och nu berättar hon om verkliga relationen med en tidigare Let's Dance-profil.

Avslöjar samboskapet

Jasmine har tillsammans med proffsdansaren Aaron Brown, som också synts i Let's Dance, den egna dansshowen Dance the night away. Jasmine och Aaron turnerar världen runt med succéshowen, när hon inte står på Let's Dance-golvet. Duon har dessutom tävlat i den brittiska versionen av Talang, där de tog sig till final!

Man kan minst sagt säga att trivs med varandra, även utanför dansgolvet. Till Hänt berättar Jasmine om relationen.

– Vi är som bror och syster, vi bor ihop. Det är också lite så att om man dejtar mig så dejtar man båda oss, berättar Jasmine för Hänt.

Annons

Men känslorna är platoniska. Jasmine har nämligen sedan en tid tillbaka ett förhållande med riskkapitalisten Sourav, som bor i New York. Som tur är verkar relationen funka bra, för alla tre.

– Det som är så underbart med min kille är att han också ser Aaron som en familjemedlem, det är också att vi hänger alla tre. För jag bor ju ihop med Aaron och vi gör verkligen allt tillsammans, vi har jättebra relation. Vi stöttar varandra i allt vi gör, berättade hon i intervjun för Hänt.

Foto: TT/TV4

Annons