Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnan ställs mot väggen – avslöjar nu sanningen bakom relationen

08 mar, 2023, 16:00 

Filip Lamprecht är tillbaka i tv-rutan – nu berättar han om nya vänskapsrelationen.

Annons

Filip Lamprecht dansade in i svenska folkets hjärtan när han medverkade i Let's Dance 2021. Tillsammans med danspartnern Linn Hegdal bjöd han på avancerade dansrörelser och kammade till slut hem den röda glasskon.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

De stora tittarfavoriterna umgicks även mycket privat. Med tiden började även kärleksrykten uppstå, vilket förstärktes när Filip och dåvarande flickvännen Peg Parnevik gick skilda vägar.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht gjorde succé i Let's Dance 2021
Linn Hegdal och Filip Lamprecht gjorde succé i Let's Dance 2021 och vann hela tävlingen.

Filip Lamprecht om relationen med Linn Hegdal

Men dansparet själva dementerade hela tiden ryktena och betonade att de enbart var kompisar. Efter programmet har vänskapen fortsatt och i perioder har de umgåtts flitigt.

Annons

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt. Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva”, skrev Filip Lamprecht om vänskapen förra året.

Vännerna syns i TV4-programmet

Sedan Let's Dance har Filip Lamprecht inte synts till lika mycket i tv-runta.

Men det har blivit ändring på nu. Han är nämligen en av deltagarna i Hela kändis-Sverige bakar.

I programmet tävlar han tillsammans med friidrottaren Michel Trésor Komesha Tornéus, och hade det inte varit för Michel så hade Filip aldrig ställt upp i programmet.

– Det är två grabbar som ska baka som inte kan baka. Hela grejen började med att Michel hörde av sig till mig och sa ”vill du baka med mig i sommar?”. Ja, det blir väl kul. Jag kan inte baka, jag har gjort degen till en chokladboll, svarar Filip Lamprecht i Nyhetsmorgon på frågan om hur det gick till när han tackade ja till programmet.

– Vi kände att det här kommer bli skitkul, vi kommer lära oss mycket. Vi båda gillar att laga mat men bakning är en helt annan grej – det är kemi.

Filip Lamprecht och Michel Trésor Komesha Tornéus
Filip Lamprecht och Michel Trésor Komesha Tornéus är goda vänner sedan tidigare. Nu tävlar de tillsammans i Hela kändis-Sverige bakar.

Foto: TT

Annons