Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's dance-profilen Linn Hegdals underbara besked efter alla rykten: "Lycka"

30 nov, 2022, 17:00 
Ibraheem Alsalman

Nu kommer Linn Hegdal med ett glädjande besked!

Annons
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulissernaBrand logo
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Linn Hegdal är kanske för många bekant med Let's dance. Den 26-årige dansaren charmade alla i den senaste säsongen av TV4:s succéprogram när hon dansade tillsammans med komikern och influencern Filip Dikmen, 26. Duon tog sig hela vägen till final men landade tillslut på en andra plats.

Hon har tidigare även dansat med Viktor Frisk, Lancelot Hedman Graaf, John Lundvik och Filip Lamprecht. Det har även tidigare spekulerats i såvida Lamprecht och Hegdal hade en kärleksflört.

Duon vann som bekant Let's Dance 2021 och efteråt var Filip Lamprecht lyrisk.

– Det är bara tack vare Linn, utan henne hade jag aldrig klarat det här, sa Filip efter glädjebeskedet.

Men ryktet om eventuell kärlek slogs snabbt ned och båda förklarade att de bara var vänner.

Annons

Let's dance-profilen Linn Hegdals underbara besked efter alla rykten: "Lycka"

Samtidigt var Linn Hegdal tillsammans med en dansare – nämligen Jacob Persson.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa då Linn enligt Hänt.

I dag är det osäkert om Linn Hegdal och Jacob Persson fortfarande är tillsammans. De har tidigare visat sin kärlek på sociala medier flera gånger, men nu är det tyst. Hänt har tidigare rapporterat att Jacob har även lämnat den gemensamma bostaden och flyttat ut.

På Instagram får man ta del av dansarens vardag – och hon verkar ha det rätt bra. Det blir, föga förvånande, mycket dans. För två dagar sedan lade hon upp ett klipp från helgen på en speciell dans.

"Och mitt i allt det där blir jag påmind om mina egna dansår. Alla som var en så otroligt viktig del på så många olika vis. Är så stolt och tacksam över tävlingsåren, de är något alldeles extra. Och att få uppleva det igen fast på ett helt nytt sätt är helt ärligt ren och skär lycka", skriver hon känslosamt.

Annons