Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's dance-stjärnan Linn Hegdals glädjebesked – nu bekräftar hon!

23 nov, 2022, 05:00 

Nu delar Linn Hegdal med sig av de fantastiska nyheterna!

Annons
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulissernaBrand logo
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Dansproffset Linn Hegdal, 26, har blivit känd i hela Sverige genom sin medverkan i flera säsonger av tittarfavoriten Let's Dance i TV4.

Under de fem säsonger hon varit med har hon bland annat dansat med artisten John Lundvik, 39, musikern Lancelot Hedman Graaf, 22, och modellen Filip Lamprecht, 25.

När Linn och Filip dansade med varandra under våren 2021 blev de stora favoriter hos tv-tittarna och tog till och med hem glasskon!

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's Dance 2021
Linn och Filip tog hem glasskon 2021!

Romansryktena kring Linn Hegdal och Filip Lamprecht

Dansparet blev även väldigt nära vänner privat och umgicks mycket utanför danslokalerna.

Annons

Detta ledde till att det skrevs väldigt mycket om Linn och Filip i media, speciellt efter att Filip och dåvarande flickvännen Peg Parnevik gick skilda vägar.

Trots romansryktena har Linn och Filip dock alltid sagt att de bara är goda vänner. Relationen verkar även minst lika bra idag, då de umgås flitigt.

Let's Dance-dansaren Linn Hegdals lycka – nu berättar hon!

Linn är verkligen en tjej med många strängar på sin lyra! Förutom att vara proffsdansare så har hon under de senaste åren nämligen även pluggat till psykolog.

På Instagram delar hon med sig av sin senaste milstolpe, något som även Hänt rapporterat om.

”Tentan är inlämnad! Bara ett seminarium kvar för kursen som kändes som ett litet Mount Everest att bestiga för en månad sen. Om typ 3 kurser kommer vi vara klara med halva utbildningen?? Så sjukt! Värt att fira. På en tisdag och allt!!! Heja oss ändå!!!!”, skriver Linn.

Annons