Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emilio Ingrossos gripande hyllning till sin tidigare svärfar Hans Wahlgren

12 maj, 2024, 12:00 
Emilio Ingrosso hyllar Hans Wahlgren.
Annons

Det var under fredagen som familjen meddelade på sociala medier att skådespelaren Hans Wahlgren gått bort 86 år gammal, efter en tids sjukdom.

Nu minns familj, vänner, kollegor och fans den färgstarka skådespelaren. Här är Emilio Ingrossos gripande ord.

Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammalBrand logo
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammal

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgrens omskrivna relation

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren fann varandra på 80-talet, när Emilio var med och producerade Pernillas skivor. 1985 tävlade Pernilla Wahlgren med Picadilly Cirkus, med Emilio och brodern Vito som bakgrundsdansare.

Annons
Pernilla Wahlgren dricker champagne med Emilio Ingrosso utanför kyrkan i Laholm efter vigselceremonin
Pernilla och Emilios bröllop är ett av tidernas mest uppmärksammade kändis-bröllop.Tony Sica/TT

Då slog det gnistor, och 1993 sa de "ja" till varandra. Under sina nio år som gifta fick de barnen Oliver, Bianca och Benjamin ihop, innan de gick skilda vägar. Relationen och uppbrottet var mycket infekterat och omskrivet i media.

Idag har de en fungerande relation, och har setts ihop vid olika familjetillställningar.

Hans Wahlgren och Christina Schollin, tillsammans med dottern Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, samt sonen Linus Wahlgren
Hans Wahlgren och Christina Schollin, tillsammans med Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, samt sonen Linus Wahlgren 1987.Urban Andersson/Aftonbladet/TT
Annons

Emilio Ingrosso hyllar Hans Wahlgren

Under sina år ihop kom Emilio nära Pernillas familj. När den tidigare svärfadern Hans Wahlgren nu gått bort, delar han en gripande hyllning på sociala medier.

– Du kommer att bli saknad av många Hans.. jag har så många fina minnen ifrån den tiden jag fanns i erat liv när mina barn växte upp! Jag måste säga att finare morfar finns inte! Du fanns alltid där för mina barn! Jag tänker på er hela familjen Wahlgren 🙏❤️❤️❤️❤️❤️😢, skriver Emilio.

I kommentarsfältet sluter familjen upp. Pernilla Wahlgren tackar för omtanken.

– Tack för dina fina ord, Emilio…❤️🙏Våra barn är så så ledsna nu, men minnet av deras älskade morfar kommer för alltid leva kvar…! ❤️🕯️🪽

Foto: TT

Annons