Emilio reagerar direkt – efter Åsa Ingrossos utspel om äktenskapet: ”Inser plötsligt”

Emilio reagerar direkt – efter Åsa Ingrossos utspel om äktenskapet: ”Inser plötsligt”

Stjärnkrögaren Åsa Ingrosso delar nu med sig av relationen.

Åsa och Emilio Ingrosso lever ett lyxliv som är få förunnat. Livet i La Bonanova på Mallorca varvas med en lägenhet i Vasastan i Stockholm – och paret ser ständigt till att fånga dagen.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
0:44

Efter reklamen: Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

(0:44)

Slå på ljud

Tillsammans äger de ett krogimperium som tar sig uttryck i både Spanien och Sverige. Med andra ord blir det en hel del pendlande mellan länderna, något som även ibland kan påverka relationen.

– Vi tappar bort oss lite i vår relation när vi jobbar i Sverige. Då har vi inte de här tårtbitarna vid sidan om, har Emilio Ingrosso tidigare sagt i podcasten ”Fundamentalt”.

Emilio Ingrosso

Emilio och Åsa Ingrosso är både gifta och arbetskollegor. De pendlar ofta mellan Sverige och Spanien.

Cornelia Nordström / Expressen / TT

Åsa Ingrossos kärleksfulla insikt

Ja, som i så många andra relationer går det upp och ner, men Åsa och Emilio är införstådda med att de vill leva sitt liv tillsammans som om det inte fanns någon morgondag.

I ett inlägg på Instagram uttrycker Åsa nu sin djupa kärlek för Emilio – och försöker sätta ord på relationens alla turer.

”Vi har drömt, levt, skrattat, älskat, bråkat, gråtit och blivit sams hur många ggr som helst. En relation är inget som bara blir. Det krävs en jävla massa jobb och ett evighetslångt samtal om att ge och att ta. Att göra fel och att försonas. Att berömma och respektera den personen man valt i sitt liv. Vi är dessutom två väldigt intensiva människor med extrem viljestyrka”, skriver Åsa Ingrosso och fortsätter:

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso

Åsa och Emilio Ingrosso.

Cornelia Nordström / Expressen / TT

”Men tiden putsar och filar och så inser man plötsligt vad som är viktigt och inte att tjafsa om. Ingen människa har nog någonsin gjort mig så arg stundtals som Emilio. Men det finns heller ingen jag hellre spenderar min tid med. Lever med, upptäcker livet med, njuter med och jobbar med”.

Åsa Ingrossos larm från semesterparadiset – tvingas agera: ”Väldigt utsatta"

Emilios ord till Åsa

I kommentarsfältet är det många som blivit tagna av Åsa Ingrossos kärleksförklaring. Inte minst maken Emilio Ingrosso, som uttrycker sin stora beundran för sin kära hustru.

”Känner exakt detsamma. Älskar dig!!! Livet är verkligen som en symphonie”, skriver Emilio.

Älskar det du skriver för första korta som långa relationer är ungefär så. Man måste liksom jobba framåt med varandra”, skriver kändisfrisören Bobby Oduncu.

Foto: TT/Instagram