Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos larm från semesterparadiset – tvingas agera: ”Väldigt utsatta"

12 jan, 2023, 15:30 
Stjärnkrögarparet Åsa och Emilio Ingrosso har det inte lätt. Nu berättar hon.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Åsa och Emilio Ingrosso spenderar den större delen av sitt liv borta på soliga Mallorca, speciellt när kylan svepet in över Stockholm. Där borta trivs dem bra, även om Åsa uttryckt en önskan om att pröva vingarna ytterligare.

Men livet på semesterön är bara guld och gröna skogar. Nu berättar hon om utmaningarna.

Åsa Ingrosso i tårar efter händelsen på Mallorca

Det var redan under förra sommaren som Åsa berättade om semesterparadisets baksida. Visst trivs hon i värmen, men det händer att det blir för mycket av det goda.

Det rådde nämligen värmebölja, och Åsa visste inte hur hon skulle hantera det påfrestande klimatet.

"Fy fasen… Gråter nästan. Helt matt, yr och stimmig. Det här är bara för mycket" Skrev hon under en bild där termometern i bilen visar hela 43 grader.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso framför en solnedgång.
Ibland blir det lite för mycket av det goda, även på soliga Mallorca.

Det handlade om temperaturer runt 40 grader, och Åsa berättade hur de försökte att ständigt vara i en lokal med AC för att orka med. Sedan kom den betydligt svalare hösten, och lite tid i Sverige. Men nu är paret hemma igen, och det är återigen klimatet som ställer till det.

Annons

Åsa Ingrossos skräck – berättar om otäcka upplevelsen

Denna gång handlar det inte om extremvärme, utan om en outhärdlig blåst. Åsa berättar på sin Instagram att det varit så pass starka vindar att hon oroat sig över att taket ska gå sönder.

"Vi är väldigt utsatta såhär långt upp. Elen slogs ut på terassen samt i köket inne i lägenheten." Skriver hon om den otäcka väderleken.

Hon fortsätter med att berätta om skrämmande händelser som hänt när vindarna varit starka förut, som en parasoll som flög iväg – och ett stort tungt bord som stormen förflyttade.

Men trots stormen och hettan så har Mallorca en särskild plats i Åsa Ingrossos hjärta, det är till och med en del av charmen.

"Jag älskar Mallorca mycket pga dessa årstider. Jag hade inte orkat med att ha 30 grader året runt. Jag gillar när det blir kallt och man får klä på sig lite. Kylan här är dessutom lite lömsk. Solen skiner och det ser fint ut. Men så fort den går i moln så blir det kallt och rått. Här får man lära sig vikten av lager på lager för kläderna åker av och på hela tiden." Skriver hon på Instagram.

Foto: TT/InstagramAnnons