Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erik Videgård bryter samarbetet med Jenny Alversjö – TV4-stjärnans beslut

29 nov, 2023, 08:30 

Erik Videgård berättar nu själv om beslutet med Jenny Alversjö.

Annons

Erik Videgård har med sin kunskap i köket seglat upp och blivit något av en tittarfavorit i Nyhetsmorgon. Varje söndag står han där, visar hur man lagar mat och vad man ska tänka på i köket.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Han har också gjort sig känd för sitt sätt att kritisera vissa redskap i köket och demonstrativt visat att de inte har en plats hemma, genom att sula exempelvis en vitlökspress i en papperskorg.

På plats har TV4-stjärnan Jenny Alversjö stått och bevittnat allt, tagit del av tipsen i direktsändning och i stunder utbrustit förvåning när Erik Videgård varit negativt inställd till diverse ting.

Erik Videgård och Jenny Alversjö
Erik Videgård och Jenny Alversjö har en underbar relation.

Jennys och Eriks fina relation

Privat har de en underbar vänskap. Att de jobbar tillsammans i TV4 har så klart gjort att den blivit ännu starkare och i somras träffades de i Spanien när båda hade välbehövlig semester.

Annons

– Jag fick en helg fri med ett kort varsel, då tänkte jag att det var trevligt. Jag har bott i Palma tio år så jag känner stan rätt bra, har Erik Videgård berättat för Svensk Damtidning.

Bryter samarbetet: ”Är på paus”

Vänskapen har även tagit sig uttryck i andra former. En gång i tiden skapade de podcasten ”Matresan” tillsammans, ett kvitto på den så goda vänskapen och att de verkligen älskar att jobba ihop.

Men ibland räcker inte tiden till, hur mycket man än tycker om varandra, och den omtyckta podcasten har fått stå åt sidan när Erik och Jenny axlat andra äventyr i arbetslivet.

– Jag har ju så extremt mycket för mig just nu så jag har inte hunnit och vi la ju ner rätt mycket jobb på den här podden. Vi var i Italien, vi var i New york, vi var liksom runt överallt. Vi var i Åre och Helsingborg, det var liksom tv på podd så att säga fast talat. Det tog rätt mycket tid. Det kanske är mest jag som inte har den tiden just nu, säger Erik Videgård till Hänt och fortsätter:

– Den är på paus! Vi får se om vi tar upp podden igen eller om det blir något annat format, det vore ju trevligt att kanske göra den med bild också om man säger så.

Erik Videgård
Erik Videgård är en fena i köket.

Foto: TT

Annons