Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Eriks revansch efter uppbrottet med Isabella Löwengrip

13 feb, 2020, 20:00 
Erik Selin miste en kärlek i Isabella Löwengrip.Men nu har han tagit en rejäl revansch – på börsen.
Annons
Har du koll på tronföljden?Brand logo
Har du koll på tronföljden?

Det var en kärlekshistoria som engagerade många. Affärskvinnan och bloggikonen Isabella Löwengrip, 28, hade blivit tillsammans med finansmiljardären Erik Selin, 52. Förhållandet blev offentligt när de visade upp sin kärlek under en tripp till Saint-Tropez.

Isabella Löwengrip och Erik Selin gjorde slut

Så sent som i slutet på november var Erik och Isabella så här kärvänliga!
Så sent som i slutet på november var Erik och Isabella så här kärvänliga!

Men lyckan blev dessvärre inte långvarig. I januari 2020 meddelade Isabella att förhållandet var över.

”Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut. Med det sagt så är vi inte längre ett par. Men jag funnit en nära vän vilket jag är tacksam över”, skrev Isabella själv på Instagram.

Annons

Ett hårt slag för Erik, som säkerligen gladdes åt en ny passion efter skilsmässan från exhustrun Jennie. Men nu har lyckans sol återigen skinit på Göteborgssonen. Har man inte tur i kärlek, får man ha det i affärer.

Erik Selin tjänade miljarder

Erik har investerat stort i kasinobolaget Evolution Gaming. När de blev börsnoterat för fem år sedan köpte han aktier för sammanlagt tre miljoner kronor.

På onsdagen gjorde Evolution Gaming en monsterdag på börsen. Enligt Dagens industri steg den 13,8 procent till 375 kronor styck. Nu har Erik tjänat miljardbelopp på sin investering.

– Wow, herregud. Det är ett rasande bra bolag, säger Erik till Dagens industri.

Erik lär alltså inte lida av pengabrist den närmaste tiden. Totalt är hans svenska aktier värda 38,3 miljarder kronor. Tidningen Forbes har tidigare placerat honom som den 1008:e rikaste personen i världen.

Foto: TT

Annons